Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

TV4 lanserar elcykeln Lifebike Hybrid

https://www.klimatsmart.se/images/news/lifebike_hybrid_250x166.jpg

Den 18 maj går startskottet i TV4 för en massiv marknadssatsning av nya tidens cykel. Lifebike Hybrid är ett miljövänligt alternativ som tagits fram och utvecklats av Trendimport. Lifebike Hybrid lanseras för att öka användningen av cyklar och cyklandet i Sverige. Cykling är något som både är hälsosamt och miljövänligt och har stor potential att bli en symbol för de personer som vill bidra till en friskare och mer hälsosam värld. - Med hänsyn till miljöföroreningarna och folkets hälsa så har vi konstruerat en elcykel som är lätthanterlig, bekväm och säker så att vi alla kan cykla mer än vad vi gör idag. Alla har väl varit med om en jobbig uppförsbacke eller cyklat i motvind och vet hur jobbigt det kan vara, menar Mikael Kjellman, VD på Trendimport. Lifebike Hybrid är en elcykel och fördelen är att den underlättar cyklingen när det är som mest jobbigt. En elcykel fungerar precis som en vanlig cykel men med fördelen att den delvis assisteras av en batteridriven elektrisk motor. Man kan cykla både med och utan den assisterande motorn. - Vi ser att elcykeln har blivit ett populärt kommunikationsmedel i många Europeiska länder och vi är övertygade om att behovet är stort även i Sverige, fortsätter Mikael Kjellman. Laddningen görs vi ett vanligt eluttag och det portabla miljövänliga Litiumbatteriet på 1,6kg kan enkelt tas med upp i lägenheten eller bostaden. Ett fulladdat batteri kan räcka upp till 70 km beroende på terräng. Maxhastigheten är 25km/h och den får brukas på cykelväg. För mer information, gå in på Lifebike.se eller kontakta: Mikael Kjellman, VD, Trendimport AB, 08-522 168 00, 0709-100 411, mikael.kjellman@trendimport.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

TV4 lanserar elcykeln Lifebike Hybrid

2009-05-18
Lifebike Hybrik Dam
Den 18 maj går startskottet i TV4 för en massiv marknadssatsning av nya tidens cykel. Lifebike Hybrid är ett miljövänligt alternativ som tagits fram och utvecklats av Trendimport.

Lifebike Hybrid lanseras för att öka användningen av cyklar och cyklandet i Sverige. Cykling är något som både är hälsosamt och miljövänligt och har stor potential att bli en symbol för de personer som vill bidra till en friskare och mer hälsosam värld.

- Med hänsyn till miljöföroreningarna och folkets hälsa så har vi konstruerat en elcykel som är lätthanterlig, bekväm och säker så att vi alla kan cykla mer än vad vi gör idag. Alla har väl varit med om en jobbig uppförsbacke eller cyklat i motvind och vet hur jobbigt det kan vara, menar Mikael Kjellman, VD på Trendimport.

Lifebike Hybrid är en elcykel och fördelen är att den underlättar cyklingen när det är som mest jobbigt. En elcykel fungerar precis som en vanlig cykel men med fördelen att den delvis assisteras av en batteridriven elektrisk motor. Man kan cykla både med och utan den assisterande motorn.

- Vi ser att elcykeln har blivit ett populärt kommunikationsmedel i många Europeiska länder och vi är övertygade om att behovet är stort även i Sverige, fortsätter Mikael Kjellman.

Laddningen görs vi ett vanligt eluttag och det portabla miljövänliga Litiumbatteriet på 1,6kg kan enkelt tas med upp i lägenheten eller bostaden. Ett fulladdat batteri kan räcka upp till 70 km beroende på terräng. Maxhastigheten är 25km/h och den får brukas på cykelväg.

För mer information, gå in på Lifebike.se eller kontakta:
Mikael Kjellman, VD, Trendimport AB, 08-522 168 00, 0709-100 411, mikael.kjellman@trendimport.se
Källor:

Senaste nyheter