Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

TTM och Chemiclean lanserar Noxygen 4

https://www.klimatsmart.se/images/news/ttmenoxygen176x250.jpg

TTM Energiprodukter har tecknat samarbetsavtal med Chemiclean inför lanseringen av den nya modellen av succéprodukten Noxygen. Germund Winberg, försäljningschef på TTM: - För att långsiktigt säkra kvalité och livslängd i värme/kyla och VÅ-system är det nödvändigt att frigöra systemen från skadliga gaser. Då undviker man problem med korrosion, energiförluster och ljudproblem. Det arbetet utförs av NoXygen. Det finns dock ett stort antal befintliga anläggningar som är angripna och i stort behov av åtgärder som t ex rengöring av värmeväxlare, radiatorer och igensatta ledningar m m. För att komplettera vår egen produkt har vi nu inlett ett samarbete med Chemiclean AB, som genom sin metod visat goda resultat vid rengöring av systemvätskor. som bl a medfört en högre energieffektivitet i behandlade anläggningar. Genom detta samarbete kan vi tillsammans erbjuda en totallösning för återställa och energioptimera systemvätskor i befintliga anläggningar. Chemicleans marknadschef Rafael Ospino: Vi är verkligen glada att TTM valt att inleda detta samarbete med oss.För att vårt koncept Chemiclean-metoden för rena och energieffektiva fastighetssystem skall ge bästa utdelning bör man alltid sträva efter att reducera mängden gaser i dem. Den lättanvända, smidiga och snygga Noxygen utgör just det komplement vi saknat i vår produktportfölj. Att vi dessutom får detta komplement från ett så välrenommerat företag som TTM gör ju bara saken ännu bättre! Chemiclean AB utvecklar och marknadsför metoder för energibesparing och effektivisering genom rengöring, behandling, filtrering och avgasning i kyl, värme- och återvinningssystem inom fastighets- och industrisektorn. Chemiclean är Alfa Lavals säljkanal för VVS eftermarknad i östra Sverige. Bland företagets avtalskunder ingår Akademiska Hus, Fortum, HSB med flera organisationer som arbetar aktivt med energieffektivisering. Företaget är medlemmar i Stockholms stad Klimatpakt, Stockholm EcoTech, Stockholms Miljöteknikcenter, EnergiLedarGruppen m m.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

TTM och Chemiclean lanserar Noxygen 4

2010-11-12
Noxygen 4
TTM Energiprodukter har tecknat samarbetsavtal med Chemiclean inför lanseringen av den nya modellen av succéprodukten Noxygen.

Germund Winberg, försäljningschef på TTM:
- För att långsiktigt säkra kvalité och livslängd i värme/kyla och VÅ-system är det nödvändigt att frigöra systemen från skadliga gaser. Då undviker man problem med korrosion, energiförluster och ljudproblem. Det arbetet utförs av NoXygen. Det finns dock ett stort antal befintliga anläggningar som är angripna och i stort behov av åtgärder som t ex rengöring av värmeväxlare, radiatorer och igensatta ledningar m m.
För att komplettera vår egen produkt har vi nu inlett ett samarbete med Chemiclean AB, som genom sin metod visat goda resultat vid rengöring av systemvätskor. som bl a medfört en högre energieffektivitet i behandlade anläggningar. Genom detta samarbete kan vi tillsammans erbjuda en totallösning för återställa och energioptimera systemvätskor i befintliga anläggningar.

Chemicleans marknadschef Rafael Ospino: Vi är verkligen glada att TTM valt att inleda detta samarbete med oss.För att vårt koncept Chemiclean-metoden för rena och energieffektiva fastighetssystem skall ge bästa utdelning bör man alltid sträva efter att reducera mängden gaser i dem. Den lättanvända, smidiga och snygga Noxygen utgör just det komplement vi saknat i vår produktportfölj. Att vi dessutom får detta komplement från ett så välrenommerat företag som TTM gör ju bara saken ännu bättre!

Chemiclean AB utvecklar och marknadsför metoder för energibesparing och effektivisering genom rengöring, behandling, filtrering och avgasning i kyl, värme- och återvinningssystem inom fastighets- och industrisektorn. Chemiclean är Alfa Lavals säljkanal för VVS eftermarknad i östra Sverige. Bland företagets avtalskunder ingår Akademiska Hus, Fortum, HSB med flera organisationer som arbetar aktivt med energieffektivisering. Företaget är medlemmar i Stockholms stad Klimatpakt, Stockholm EcoTech, Stockholms Miljöteknikcenter, EnergiLedarGruppen m m.

Senaste nyheter