Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Triventus Vindkraft söker ny VD

https://www.klimatsmart.se/images/news/triventus192x78h.jpg

Triventus Vindkraft söker dig som vill leda vår snabba utveckling in i en väldigt spännande framtid. Vår ambition är att vara den ledande aktören på marknaden och i detta arbete blir du en nyckelperson. Du får helhetsansvaret för en verksamhet som omfattar hela projektprocessen inom ramen för vindkraftprojekt och som står för en betydande del av koncernens totala omsättning. Du kommer att delta aktivt i försäljningsarbetet och vara drivande i att utveckla affärsmodeller som tillgodoser olika kundkategoriers behov och förutsättningar. Andra viktiga uppgifter blir att utveckla personal och organisation i takt med den snabba tillväxten och att ligga i framkant när det gäller vidareutveckling av våra processer. Triventuskoncernen arbetar idag med att expandera verksamheten till nya marknader, vilket gör att du också blir en viktig del i vår internationella satsning. Triventus AB är energibolaget med fokus på de förnybara energikällorna, vind, vatten och biogas. Koncernen består av Triventus AB med dotterbolagen Triventus Vindkraft AB, Triventus Consulting AB, Triventus Biogas AB, Triventus Vattenkraft AB och Triventus Energiteknik AB. Tillsammans har koncernen kompetens inom hela projektprocessen från tillstånd till drift och service. Kontor finns på ett flertal platser i landet. Triventus har ca 120 anställda och omsatte under 2010 576 Mkr. Triventus blev under 2010 bl a nominerad till ”Entrepreneur of the Year” och Årets Gasellföretag i Halland. Triventus har som målsättning att börsintroduceras inom 3–5 år.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Triventus Vindkraft söker ny VD

2011-08-25
Triventus Vindkraft söker dig som vill leda vår snabba utveckling in i en väldigt spännande framtid. Vår ambition är att vara den ledande aktören på marknaden och i detta arbete blir du en nyckelperson. Du får helhetsansvaret för en verksamhet som omfattar hela projektprocessen inom ramen för vindkraftprojekt och som står för en betydande del av koncernens totala omsättning. Du kommer att delta aktivt i försäljningsarbetet och vara drivande i att utveckla affärsmodeller som tillgodoser olika kundkategoriers behov och förutsättningar.

Andra viktiga uppgifter blir att utveckla personal och organisation i takt med den snabba tillväxten och att ligga i framkant när det gäller vidareutveckling av våra processer. Triventuskoncernen arbetar idag med att expandera verksamheten till nya marknader, vilket gör att du också blir en viktig del i vår internationella satsning. Triventus AB är energibolaget med fokus på de förnybara energikällorna, vind, vatten och biogas.

Koncernen består av Triventus AB med dotterbolagen Triventus Vindkraft AB, Triventus Consulting AB, Triventus Biogas AB, Triventus Vattenkraft AB och Triventus Energiteknik AB. Tillsammans har koncernen kompetens inom hela projektprocessen från tillstånd till drift och service. Kontor finns på ett flertal platser i landet. Triventus har ca 120 anställda och omsatte under 2010 576 Mkr. Triventus blev under 2010 bl a nominerad till ”Entrepreneur of the Year” och Årets Gasellföretag i Halland. Triventus har som målsättning att börsintroduceras inom 3–5 år.

Ansök med CV och personligt brev snarast, dock senast den 4 september via www.mercuriurval.com (ref.nr. SE-04549) där du också kan läsa mer om tjänsten.

Eventuella frågor besvaras av:
Linda Stawing, Mercuri Urval, 0767-23 20 66.
Källa: Triventus

Senaste nyheter