Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Triventus åter Årets Gasell i Halland

https://www.klimatsmart.se/images/news/triventus-gasell205x292.jpg

Triventus har sedan start haft en extrem tillväxt och är idag ett energibolag med flera dotterbolag. Alla med fokus på förnybar energi. Att för andra året i rad bli årets gasell i halland är beviset på att det går att bygga företag inom energisektorn. I sektorn har Triventus skapat en attraktiv projektportfölj samtidigt som de klarat av att växa snabbt med bibehållen lönsamhet. Detta gör utsikterna för Triventus mycket goda även i framtiden. – Självklart känner jag mig stolt. Vi har lagt ner oerhört mycket energi och kraft på att utveckla bolaget och det känns väldigt positivt att få ännu en utmärkelse, säger Måns Holst, koncernchef och delägare. Triventus koncernens vars affärsidé är att hantera alla led i värdekedjan inom förnybar energi har sitt huvudkontor i Falkenberg. Bolaget har haft en mycket snabb tillväxt sedan starten 2003 och förväntas omsätta över en miljard kronor inom något år. Triventus har i dag 130 anställda fördelat på tio olika kontor över hela Sverige. Företaget har förutom vindkraftverk även inriktat sig mot vattenkraft och biogas. Målsättningen är att stärka positionerna på befintliga marknader och öka den årliga energiproduktionen av förnybar energi samt att minska negativ miljöpåverkan från verksamheten. Nya marknader och en planerad börsintroduktion blir nya utmaningar för företaget. Mer information lämnas av: Måns Holst, Koncern VD, Triventus AB – Tel 010 45 40 661 Jan Stålnacke, Styrelse ordförande Triventus AB – Tel 070 967 98 00

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Triventus åter Årets Gasell i Halland

2011-11-25
Triventus har sedan start haft en extrem tillväxt och är idag ett energibolag med flera dotterbolag. Alla med fokus på förnybar energi.

Att för andra året i rad bli årets gasell i halland är beviset på att det går att bygga företag inom energisektorn. I sektorn har Triventus skapat en attraktiv projektportfölj samtidigt som de klarat av att växa snabbt med bibehållen lönsamhet. Detta gör utsikterna för Triventus mycket goda även i framtiden.

– Självklart känner jag mig stolt. Vi har lagt ner oerhört mycket energi och kraft på att utveckla bolaget och det känns väldigt positivt att få ännu en utmärkelse, säger Måns Holst, koncernchef och delägare.

Triventus koncernens vars affärsidé är att hantera alla led i värdekedjan inom förnybar energi har sitt huvudkontor i Falkenberg. Bolaget har haft en mycket snabb tillväxt sedan starten 2003 och förväntas omsätta över en miljard kronor inom något år. Triventus har i dag 130 anställda fördelat på tio olika kontor över hela Sverige. Företaget har förutom vindkraftverk även inriktat sig mot vattenkraft och biogas.

Målsättningen är att stärka positionerna på befintliga marknader och öka den årliga energiproduktionen av förnybar energi samt att minska negativ miljöpåverkan från verksamheten.

Nya marknader och en planerad börsintroduktion blir nya utmaningar för företaget.

Mer information lämnas av:
Måns Holst, Koncern VD, Triventus AB – Tel 010 45 40 661
Jan Stålnacke, Styrelse ordförande Triventus AB – Tel 070 967 98 00
Källa: Triventus

Senaste nyheter