Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

The Meeting Point i Borlänge 25-27 juni

https://www.klimatsmart.se/images/news/themeeting250x97.jpg

Det är nu mindre än två veckor kvar till The Meeting Point - en ny interaktiv mötesplats för hållbar utveckling och socialt ansvarstagande som äger rum den 25-27 juni på Teknikdalen i Borlänge under Peace & Love 2012. Som deltagare får man chansen att både lyssna till våra inspiratörer med olika bakgrund och ta fram idéer till lösningar på verkliga hållbarhetsutmaningar tillsammans med dem i workshopgrupper ledda av professionella processledare. Deltagarna får även en utbildning i principer och metoder kring ledarskap, kreativitet och delaktighet, med syfte att skapa så bra gruppdynamik som möjligt inför workshoparna kring de olika casen. Våra samarbetspartners tar med sig idéerna som genereras i "deras" workshopgrupper till sitt fortsatta arbete för en bättre värld. Det blir en unik mix av människor med varma hjärtan och skarpa hjärnor som har viljan att förändra, modet att lyssna och generositeten att dela med sig. The Meeting Point är också en del av Länsstyrelsen Dalarnas arbete som Grönt Pilotlän. Inspiratörer: Måndag Gustav Fridolin (Språkrör MP) Amanda Björkman (Sverigesresurser.se) Pär Larshans (Hållbarhetschef Max Hamburgare) Tisdag Leo Razzak (Social entreprenör, Fryshuset) Simon Flato (Sustainergies) Madeleine Opira (A Million Minds) Onsdag Gabriella Blomgren (TCO Development/Artister för miljön) Pär Holmgren (klimatguru/Artister för miljön) Mark Edwards + utställningen Whole Earth (Fotograf) Marit Paulsen (EU-parlamentariker) Rebecka Carlsson (språkrör Grön Ungdom) Artistnätverket No More Lullabies (alla dagar)

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

The Meeting Point i Borlänge 25-27 juni

2012-06-13
Det är nu mindre än två veckor kvar till The Meeting Point - en ny interaktiv mötesplats för hållbar utveckling och socialt ansvarstagande som äger rum den 25-27 juni på Teknikdalen i Borlänge under Peace & Love 2012.

Som deltagare får man chansen att både lyssna till våra inspiratörer med olika bakgrund och ta fram idéer till lösningar på verkliga hållbarhetsutmaningar tillsammans med dem i workshopgrupper ledda av professionella processledare.

Deltagarna får även en utbildning i principer och metoder kring ledarskap, kreativitet och delaktighet, med syfte att skapa så bra gruppdynamik som möjligt inför workshoparna kring de olika casen. Våra samarbetspartners tar med sig idéerna som genereras i "deras" workshopgrupper till sitt fortsatta arbete för en bättre värld.

Det blir en unik mix av människor med varma hjärtan och skarpa hjärnor som har viljan att förändra, modet att lyssna och generositeten att dela med sig.

The Meeting Point är också en del av Länsstyrelsen Dalarnas arbete som Grönt Pilotlän.

Inspiratörer:

Måndag
Gustav Fridolin (Språkrör MP)
Amanda Björkman (Sverigesresurser.se)
Pär Larshans (Hållbarhetschef Max Hamburgare)

Tisdag
Leo Razzak (Social entreprenör, Fryshuset)
Simon Flato (Sustainergies)
Madeleine Opira (A Million Minds)

Onsdag
Gabriella Blomgren (TCO Development/Artister för miljön)
Pär Holmgren (klimatguru/Artister för miljön)
Mark Edwards + utställningen Whole Earth (Fotograf)
Marit Paulsen (EU-parlamentariker)
Rebecka Carlsson (språkrör Grön Ungdom)

Artistnätverket No More Lullabies (alla dagar)

Biljetter köps via: www.themeetingpoint.se/biljettinfo
Eller per mejl till: kontakt@themeetingpoint.se

Senaste nyheter