Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Test av vegan D-vitamin från Clearlife

https://www.klimatsmart.se/images/news/vitamin220x304.jpg

I Sverige är det mörkt den mesta tiden på året, även om det officiellt är sommartid är det viktigt att skydda sig själv och sin kropp mot förkylningar och andra åkommor. Vi har testat ett vegan d-vitamin från Clearlife som stärker immunförsvaret. Tom Lidström är delägare på Clearlife och berättar hur hans egna liv har fått bättre livskvalitet. - Vegan D-vitaminet är det första d-vitaminet som är baserad på vegetabiliska lav-extrakt med D3. - D3 produceras av kroppen vid kontakt med solljus. Andra d-vitamin innehåller D2 som inte finns i naturliga växter eller ryggradsdjur. - Är bra för att få friska ben och leder, för att stärka immunsystemet och för minnet/koncentrationen. Lidström började för tre år sedan förändra sina kost-och träningsvanor och har varit förkyld en gång sedan dess. Hans humör har blivit bättre och han känner sig allmänt friskare. Men förändring berodde inte helt på d-vitaminet utan en mix av nya träningsvanor, raw food, yoga, och vegan d-vitamin. - D-vitamin lagars i kroppen och jag själv brukar ta flera kapslar några dagar i veckan istället för varje dag, hela min familjen har börjat äta d-vitamin. Förkylningarna har minska och så även varaktigheten av dom. Det är inte många som vet vilken funktion d-vitamin har eftersom forskningen kring d-vitaminet startade för ca 10 år sedan. 8 månader om året bör vi svenskar som känner av att vi behöver vitaminet ta det. Huden börjar känna ett tillfredsställande behov av d-vitamin i början av maj-månad, säger Tom Lidströn delägare på Clearlife. Vilket är en lång tid men samtidigt behövs det för personer som behöver solljus. Jag själv har testat d-vitaminet och känner mig något piggare. Jag började ta d-vitamin i år eftersom jag ofta är förkyld och kommer fortsätta med det för att uppleva maximal effekt. Pris: 130 kr Skrivet av Irena Aracic på bloggen En lagom dos grönt.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Test av vegan D-vitamin från Clearlife

2012-03-27
I Sverige är det mörkt den mesta tiden på året, även om det officiellt är sommartid är det viktigt att skydda sig själv och sin kropp mot förkylningar och andra åkommor. Vi har testat ett vegan d-vitamin från Clearlife som stärker immunförsvaret. Tom Lidström är delägare på Clearlife och berättar hur hans egna liv har fått bättre livskvalitet.

- Vegan D-vitaminet är det första d-vitaminet som är baserad på vegetabiliska lav-extrakt med D3.
- D3 produceras av kroppen vid kontakt med solljus. Andra d-vitamin innehåller D2 som inte finns i naturliga växter eller ryggradsdjur.
- Är bra för att få friska ben och leder, för att stärka immunsystemet och för minnet/koncentrationen.

Lidström började för tre år sedan förändra sina kost-och träningsvanor och har varit förkyld en gång sedan dess. Hans humör har blivit bättre och han känner sig allmänt friskare. Men förändring berodde inte helt på d-vitaminet utan en mix av nya träningsvanor, raw food, yoga, och vegan d-vitamin.

- D-vitamin lagars i kroppen och jag själv brukar ta flera kapslar några dagar i veckan istället för varje dag, hela min familjen har börjat äta d-vitamin. Förkylningarna har minska och så även varaktigheten av dom. Det är inte många som vet vilken funktion d-vitamin har eftersom forskningen kring d-vitaminet startade för ca 10 år sedan. 8 månader om året bör vi svenskar som känner av att vi behöver vitaminet ta det. Huden börjar känna ett tillfredsställande behov av d-vitamin i början av maj-månad, säger Tom Lidströn delägare på Clearlife.

Vilket är en lång tid men samtidigt behövs det för personer som behöver solljus. Jag själv har testat d-vitaminet och känner mig något piggare. Jag började ta d-vitamin i år eftersom jag ofta är förkyld och kommer fortsätta med det för att uppleva maximal effekt.

Pris: 130 kr

Skrivet av Irena Aracic på bloggen En lagom dos grönt.

Hemsida: www.clearlife.se

Senaste nyheter