Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Test av tre "gröna" brun utan sol

https://www.klimatsmart.se/images/news/chocolatesun250x250.jpg

Brun utan sol är något många använder sig av året runt men framförallt inför sommaren. Vi tipsar om tre ”gröna” brun utan sol produkter av olika märken och företag. Den sista har vi inte testat personligen men vi ville tipsa om att den fanns. För bästa resultat: - Skrubba kroppen. - Smörj in torra partier, eftersom brun utan sol absorberas mer på torra fläckar. Var extra noggrann med att återfukta knän, armbågar och knogar innan du börjar. - Smörj sedan brun utan solen på kroppen och ta inte på er kläder innan krämen har torkat ordentligt. - Om huden blir ojämn kan ni skrubba med bakpulver, det är ett gammalt husmorsknep! - Färgen sitter oftast i 3-5 dagar och om brunare nyans önskas används brun utan sol oftare. Rosenserien: Rosenseriens brun utan sol är gjord på vegetabiliskt DHA från sockerbetor. Det fungerar alldeles utmärkt att sola med den och att sedan använda solskyddsfaktor på. Den luktade lite, men avsevärt mindre än traditionell brun utan sol. Funkar för de som inte vill få stor skillnad på ”brännan” utan en mer naturlig brun look. Pris: 184 kr Chocolate Sun: Är den första organiska brun utan sol produkten från Kalifornien. Den luktar inte alls äckligt som många andra brun utan sol produkter gör och torkar inte ut huden. Den doftar choklad. Vi har testat medium som ger en fin gyllenbrun färg efter några användningar, för starkare brun färg rekommenderar vi dark-nyansen. Det är den bästa brun utan sol produkten som jag har testat, eftersom den inte luktar och för att den ger en fin solbränd färg. Pris:495 kr Lavera: Denna påminner mycket om Rosenseriens brun utan sol eftersom den även innehåller DHA men som utvinns av palmolja eller rapsolja. Vi har personligen inte testat denna produkten men ville tipsa om att det finns en brun utan sol från vitavera och som dessutom är vegan- märkt! Pris: 189 kr Skrivet av Irena Aracic på bloggen En lagom dos grönt.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Test av tre "gröna" brun utan sol

2012-04-27
Chocolate Sun
Brun utan sol är något många använder sig av året runt men framförallt inför sommaren. Vi tipsar om tre ”gröna” brun utan sol produkter av olika märken och företag. Den sista har vi inte testat personligen men vi ville tipsa om att den fanns.

För bästa resultat:
- Skrubba kroppen.
- Smörj in torra partier, eftersom brun utan sol absorberas mer på torra fläckar. Var extra noggrann med att återfukta knän, armbågar och knogar innan du börjar.
- Smörj sedan brun utan solen på kroppen och ta inte på er kläder innan krämen har torkat ordentligt.
- Om huden blir ojämn kan ni skrubba med bakpulver, det är ett gammalt husmorsknep!
- Färgen sitter oftast i 3-5 dagar och om brunare nyans önskas används brun utan sol oftare.

Rosenserien:
Rosenseriens brun utan sol är gjord på vegetabiliskt DHA från sockerbetor. Det fungerar alldeles utmärkt att sola med den och att sedan använda solskyddsfaktor på. Den luktade lite, men avsevärt mindre än traditionell brun utan sol. Funkar för de som inte vill få stor skillnad på ”brännan” utan en mer naturlig brun look.
Pris: 184 kr

Chocolate Sun:
Är den första organiska brun utan sol produkten från Kalifornien. Den luktar inte alls äckligt som många andra brun utan sol produkter gör och torkar inte ut huden. Den doftar choklad. Vi har testat medium som ger en fin gyllenbrun färg efter några användningar, för starkare brun färg rekommenderar vi dark-nyansen. Det är den bästa brun utan sol produkten som jag har testat, eftersom den inte luktar och för att den ger en fin solbränd färg.
Pris:495 kr

Lavera:
Denna påminner mycket om Rosenseriens brun utan sol eftersom den även innehåller DHA men som utvinns av palmolja eller rapsolja. Vi har personligen inte testat denna produkten men ville tipsa om att det finns en brun utan sol från vitavera och som dessutom är vegan- märkt!
Pris: 189 kr

Skrivet av Irena Aracic på bloggen En lagom dos grönt.

Produkterna hittar ni på:
www.bodystore.com
www.eleven.se
www.vitavers.se

Senaste nyheter