Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Test av kroppskrämer från Loveko

https://www.klimatsmart.se/images/news/pinkgrapefruit200x200.jpg

Grundaren av Loveko heter Jenny Jahn och är uppväxt med naturen runtom kring sig samt med en pappa som bara lät barnen äta naturliga råvaror. Hennes uppväxt och passion för det ekologiska har resulterat i webbshoppen som lanserades förra året i februari månad. Jahn säljer produkter som endast är 100% naturliga och ekologiska som hon själv har testat. Vi på En Lagom Dos Grönt har testat tre olika kroppskrämer från Loveko. - Ekologisk Fairtrade Grapefrukt Body Cream Organic är en 100% ekologisk certifierad återfuktande hudkräm med ekoförpackning och doft av grape. Burken är gjord av återvunnet papper, sojabläck och etikett lim. Pris: 225 kr. - Ekologisk naturlig Lulus Chocolate Hand/Body butter är en allt-i-ett produkt och doftar ljuvlig choklad. Den innehåller råa ingredienser från naturen som gör att all näring är kvar i förpackningen när den sedan används på kroppen. Pris 179 kr. - Ekologisk naturlig Deodorant kräm Lavendel innehåller lavendel och kokos som tar bort svettlukt och minska svettningar, deodoranten är helt naturlig och 100% ekologisk. Pris: 129 kr. Det som vi tyckte om med Loveko var att Jahn personligen hade testat allt själv. ”Jag har i fyra års tid innan lanseringen av hemsidan forskat om ekologiska och naturliga ämnen, jag tycker det är viktigt att mina besökare kan komma till min site och känna sig trygga”, säger Jenny Jahn grundare av Loveko. Vi tycket att alla krämerna luktade gott, var mjukgörande och som vi varmt kunde rekommendera. Grape hudkrämen är en fet kräm där endast ett litet klick behövs för att återfukta huden. Deodoranten var mild och kunde användas efter rakning utan att det sved eller gjorde ont. Den hade en behaglig doft och man kände sig fräsch dagen genom. Den krämen som vi tyckte bäst om var Lulus choklad butter, den luktade jättegott och kan användas vid massage och som handkräm, grape krämen kan även användas för sådant bruk. Lulus kräm fungerar jättebra för att alla naturliga råvaror är plockade från naturen och har samlas i denna chokladburk. Eftersom den kommer från naturen kan den användas för att läka sår och verkar mjukgörande för torr hud. Skrivet av Irena Aracic på bloggen En lagom dos grönt.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Test av kroppskrämer från Loveko

2012-03-22
Ekologisk Fairtrade Grapefrukt Body Cream Organic
Grundaren av Loveko heter Jenny Jahn och är uppväxt med naturen runtom kring sig samt med en pappa som bara lät barnen äta naturliga råvaror. Hennes uppväxt och passion för det ekologiska har resulterat i webbshoppen som lanserades förra året i februari månad. Jahn säljer produkter som endast är 100% naturliga och ekologiska som hon själv har testat. Vi på En Lagom Dos Grönt har testat tre olika kroppskrämer från Loveko.

- Ekologisk Fairtrade Grapefrukt Body Cream Organic är en 100% ekologisk certifierad återfuktande hudkräm med ekoförpackning och doft av grape. Burken är gjord av återvunnet papper, sojabläck och etikett lim.
Pris: 225 kr.

- Ekologisk naturlig Lulus Chocolate Hand/Body butter är en allt-i-ett produkt och doftar ljuvlig choklad. Den innehåller råa ingredienser från naturen som gör att all näring är kvar i förpackningen när den sedan används på kroppen.
Pris 179 kr.

- Ekologisk naturlig Deodorant kräm Lavendel innehåller lavendel och kokos som tar bort svettlukt och minska svettningar, deodoranten är helt naturlig och 100% ekologisk.
Pris: 129 kr.

Det som vi tyckte om med Loveko var att Jahn personligen hade testat allt själv. ”Jag har i fyra års tid innan lanseringen av hemsidan forskat om ekologiska och naturliga ämnen, jag tycker det är viktigt att mina besökare kan komma till min site och känna sig trygga”, säger Jenny Jahn grundare av Loveko.

Vi tycket att alla krämerna luktade gott, var mjukgörande och som vi varmt kunde rekommendera. Grape hudkrämen är en fet kräm där endast ett litet klick behövs för att återfukta huden. Deodoranten var mild och kunde användas efter rakning utan att det sved eller gjorde ont. Den hade en behaglig doft och man kände sig fräsch dagen genom.

Den krämen som vi tyckte bäst om var Lulus choklad butter, den luktade jättegott och kan användas vid massage och som handkräm, grape krämen kan även användas för sådant bruk. Lulus kräm fungerar jättebra för att alla naturliga råvaror är plockade från naturen och har samlas i denna chokladburk. Eftersom den kommer från naturen kan den användas för att läka sår och verkar mjukgörande för torr hud.

Skrivet av Irena Aracic på bloggen En lagom dos grönt.

Hemsida: www.loveko.se

Senaste nyheter