Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Telge Energi ett av Sveriges mest hållbara varumärken

https://www.klimatsmart.se/images/news/fru-watt-prisutdelning250x200.jpg

Svenska folket har utsett Telge Energi till ett av Sveriges 30 mest hållbara varumärken i undersökningen Sustainable Brand Index 2015. Varumärkesundersökningen Sustainable Brand Index listar för femte året i rad Sveriges mest hållbara varumärken. Tillfrågade i undersökningen är ett riksrepresentativt urval av 9500 konsumenter som har bedömt hur Sveriges 253 största varumärken presterar inom miljöansvar och socialt ansvarstagande. Vi är jätteglada att vi i år klättrat upp till plats 22 från plats 27 2014. Dessutom hamnar vi på en andra plats i rankingen för energibranschen efter segraren GodEl, där vi förra året kom på tredje plats. Trenden är tydlig i år: de varumärken som har en substans och tydlig hållbarhetsprofil går framåt, där vi nämns som ett bra exempel. Vi har ju länge varit utmanare och uppstickare på elbranschen. Förhoppningsvis på ett roligt och lekfullt sätt har vi försökt berätta att en av de största insatserna du kan göra för klimatet och miljön är att välja ett rent elbolag. Vi inte bara pratar om förnybar energi utan säljer bara ren el från sol, vind och vatten. Att hamna högt i dessa rankingar gör att vi hela tiden utmanas att bli ännu bättre och utveckla vårt hållbarhetsarbete ännu mer. Allt för att verka för en bättre värld, kilowattimme för kilowattimme. Sist men inte minst – stort grattis till vår kund Saltå Kvarn som i år knep förstaplatsen. De har de verkligen gjort sig förtjänta av. De har inte bara fantastiskt snygga förpackningar, utan också hållbart och ekologiskt innehåll. Det gillar vi verkligen. / Fru Watt, Petra Hallebrant, Telge Energi

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Telge Energi ett av Sveriges mest hållbara varumärken

2015-03-24
Fru Watt, Petra Hallebrant
Svenska folket har utsett Telge Energi till ett av Sveriges 30 mest hållbara varumärken i undersökningen Sustainable Brand Index 2015.

Varumärkesundersökningen Sustainable Brand Index listar för femte året i rad Sveriges mest hållbara varumärken. Tillfrågade i undersökningen är ett riksrepresentativt urval av 9500 konsumenter som har bedömt hur Sveriges 253 största varumärken presterar inom miljöansvar och socialt ansvarstagande.

Vi är jätteglada att vi i år klättrat upp till plats 22 från plats 27 2014. Dessutom hamnar vi på en andra plats i rankingen för energibranschen efter segraren GodEl, där vi förra året kom på tredje plats.

Trenden är tydlig i år: de varumärken som har en substans och tydlig hållbarhetsprofil går framåt, där vi nämns som ett bra exempel.

Vi har ju länge varit utmanare och uppstickare på elbranschen. Förhoppningsvis på ett roligt och lekfullt sätt har vi försökt berätta att en av de största insatserna du kan göra för klimatet och miljön är att välja ett rent elbolag.

Vi inte bara pratar om förnybar energi utan säljer bara ren el från sol, vind och vatten. Att hamna högt i dessa rankingar gör att vi hela tiden utmanas att bli ännu bättre och utveckla vårt hållbarhetsarbete ännu mer. Allt för att verka för en bättre värld, kilowattimme för kilowattimme.

Sist men inte minst – stort grattis till vår kund Saltå Kvarn som i år knep förstaplatsen. De har de verkligen gjort sig förtjänta av. De har inte bara fantastiskt snygga förpackningar, utan också hållbart och ekologiskt innehåll. Det gillar vi verkligen.

/ Fru Watt, Petra Hallebrant, Telge Energi

Senaste nyheter