Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Teknik i fokus i Fjärrvärmetidningen

https://www.klimatsmart.se/images/news/svenskfjarrvarme240x96ae.jpg

Smarta affärer med ny teknik och systemperspektiv som nästa tekniska utmaning är ett par av de intressanta teknikartiklarna i det senaste numret av Fjärrvärmetidningen. Även Fjärrvärmetidningen har utvecklats tekniskt, nu kan du läsa tidningen som e-tidning här på Svensk Fjärrvärmes webbplats. Ulrika Jardfelt, vd Svensk Fjärrvärme, konstaterar i sin ledare att teknisk utveckling och förnyelse är nödvändigt för att fjärrvärme även i fortsättningen ska vara det självklara uppvärmningsalternativet. Ulrika skriver även om sina förhoppningar att EU:s nya energieffektiviseringsdirektiv sätter fokus på effektivisering i hela systemet, och inte som tidigare i en avgränsad del - vilket kan leda till att Boverkets byggregler måste ändras. Mer energi och politik i tidningen - Energipolitiska skolan fortsätter med lektion fem, som handlar om utsläppsrätter. Se till att hänga med i senaste nytt inom branschen och lär känna Bo Johansson, Karlshamn Energi som i detta nummer är i närbild. Även Fjärrvärmetidningen har utvecklats tekniskt. Nu kan du läsa tidningen som e-tidning här på Svensk Fjärrvärmes webbplats. Cirka en vecka efter den tryckta tidningen har distribuerats publiceras tidningen även digitalt. Fjärrvärmetidningen som e-tidning blir ett komplement för våra läsare, som gör det lättare att söka bland artiklar, att dela med sig av och tipsa om innehållet genom e-post och sociala medier. Man ska även enkelt kunna söka bland äldre nummer som kommer finnas upplagda i ett e-arkiv. Med fjärrvärmetidningen som e-tidning vill Svensk Fjärrvärme ytterligare sprida kunskap och öka medvetenheten om fjärrvärme, den vanligast uppvärmningsformen i Sverige. Vill du prenumerera på den tryckta Fjärrvärmetidningen - branschens främsta forum med över 3 300 läsare?

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Teknik i fokus i Fjärrvärmetidningen

2012-10-18
Smarta affärer med ny teknik och systemperspektiv som nästa tekniska utmaning är ett par av de intressanta teknikartiklarna i det senaste numret av Fjärrvärmetidningen. Även Fjärrvärmetidningen har utvecklats tekniskt, nu kan du läsa tidningen som e-tidning här på Svensk Fjärrvärmes webbplats.

Ulrika Jardfelt, vd Svensk Fjärrvärme, konstaterar i sin ledare att teknisk utveckling och förnyelse är nödvändigt för att fjärrvärme även i fortsättningen ska vara det självklara uppvärmningsalternativet.

Ulrika skriver även om sina förhoppningar att EU:s nya energieffektiviseringsdirektiv sätter fokus på effektivisering i hela systemet, och inte som tidigare i en avgränsad del - vilket kan leda till att Boverkets byggregler måste ändras.

Mer energi och politik i tidningen - Energipolitiska skolan fortsätter med lektion fem, som handlar om utsläppsrätter. Se till att hänga med i senaste nytt inom branschen och lär känna Bo Johansson, Karlshamn Energi som i detta nummer är i närbild.

Även Fjärrvärmetidningen har utvecklats tekniskt. Nu kan du läsa tidningen som e-tidning här på Svensk Fjärrvärmes webbplats. Cirka en vecka efter den tryckta tidningen har distribuerats publiceras tidningen även digitalt.

Fjärrvärmetidningen som e-tidning blir ett komplement för våra läsare, som gör det lättare att söka bland artiklar, att dela med sig av och tipsa om innehållet genom e-post och sociala medier. Man ska även enkelt kunna söka bland äldre nummer som kommer finnas upplagda i ett e-arkiv.

Med fjärrvärmetidningen som e-tidning vill Svensk Fjärrvärme ytterligare sprida kunskap och öka medvetenheten om fjärrvärme, den vanligast uppvärmningsformen i Sverige.

Vill du prenumerera på den tryckta Fjärrvärmetidningen - branschens främsta forum med över 3 300 läsare?

Prenumerera, eller beställa ett första gratisexemplar: www.svenskfjarrvarme.se/Om-oss/Fjarrvarmetidningen/Annonsering/

Senaste nyheter