Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Dags att nominera till Transportbranschens Hållbarhetspris

https://www.klimatsmart.se/images/news/transportforetagens-hallbarhetspris250x158.png

Nu kan du nominera ditt favoritföretag till Transportföretagens Hållbarhetspris 2018 för en transportsäker, transportsmart och hållbar framtid. Hållbarhetspriset delas ut den 14 november på Norrsken House i Stockholm. Priset syftar till att lyfta och synliggöra branschens miljöarbete genom att uppmuntra företag, personer och organisationer inom transportbranschen att satsa på effektiva lösningar för minskad miljöpåverkan. ”Transportnäringen genomgår en spännande utveckling där ny teknik bidrar till transportsmarta lösningar för minskad miljöpåverkan. För att uppmuntra, lyfta och uppmärksamma företagens satsningar och engagemang, delar vi för andra året i rad ut vårt Hållbarhetspris till ett företag, person eller organisation som arbetar för en mer hållbar transportsektor”, säger Mattias Dahl, vd på Transportföretagen. Hållbarhetsfrågan är en av transportbranschens största och viktigaste utmaningar. Därför behöver företagen uppmuntras till hållbarhetsarbete genom att investera och satsa på effektiva och smarta lösningar. Det är inte genom extraskatter eller politiska styrmedel som innovation skapas utan genom uppmuntran, goda förebilder och goda villkor. ”Behovet av transporter ökar dag för dag. Samtidigt ställer ägare, kunder och lagstiftare krav på att transporterna ska vara hållbara, effektiva och utsläppssnåla. En tuff utmaning som transportbranschen har antagit", avslutar Mattias Dahl. Sista dag att nominera är den 21 september. Priset kommer att delas ut under en festlig ceremoni på Norrsken House (Birgerjarlsgatan 57) i Stockholm den 14 november klockan 18:00.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Dags att nominera till Transportbranschens Hållbarhetspris

2018-08-20
Nu kan du nominera ditt favoritföretag till Transportföretagens Hållbarhetspris 2018 för en transportsäker, transportsmart och hållbar framtid.

Hållbarhetspriset delas ut den 14 november på Norrsken House i Stockholm. Priset syftar till att lyfta och synliggöra branschens miljöarbete genom att uppmuntra företag, personer och organisationer inom transportbranschen att satsa på effektiva lösningar för minskad miljöpåverkan.

”Transportnäringen genomgår en spännande utveckling där ny teknik bidrar till transportsmarta lösningar för minskad miljöpåverkan. För att uppmuntra, lyfta och uppmärksamma företagens satsningar och engagemang, delar vi för andra året i rad ut vårt Hållbarhetspris till ett företag, person eller organisation som arbetar för en mer hållbar transportsektor”, säger Mattias Dahl, vd på Transportföretagen.

Hållbarhetsfrågan är en av transportbranschens största och viktigaste utmaningar. Därför behöver företagen uppmuntras till hållbarhetsarbete genom att investera och satsa på effektiva och smarta lösningar. Det är inte genom extraskatter eller politiska styrmedel som innovation skapas utan genom uppmuntran, goda förebilder och goda villkor.

”Behovet av transporter ökar dag för dag. Samtidigt ställer ägare, kunder och lagstiftare krav på att transporterna ska vara hållbara, effektiva och utsläppssnåla. En tuff utmaning som transportbranschen har antagit", avslutar Mattias Dahl.

Sista dag att nominera är den 21 september. Priset kommer att delas ut under en festlig ceremoni på Norrsken House (Birgerjarlsgatan 57) i Stockholm den 14 november klockan 18:00.

Senaste nyheter