Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Tavlogram - En grön gåva

https://www.klimatsmart.se/images/news/tavlor250x100.png

Jag har alltid gillat att ge bort en lite personligare present när någon fyller år. Det blir lite mer betydelsefullt då tycker jag. Därför väcktes mitt intresse direkt när jag fick höra talas om Tavlogram.se. För ett fotografi klassas ju verkligen som en personlig present, tycker jag! Jag blev lite extra glad när jag fick höra om Tavlograms miljöpolicy som innehåller många gröna punkter. - Tavlogram använder material som har minsta möjliga påverkan på miljön. Exempelvis är en del av ramarna tillverkade av miljövänliga träsorter som tillexempel bambu. - Presentförpackningen är till sin helhet tillverkad av wellpapp, kort och etiketter av papper. Både förpackningen och tavlan är lätta att återvinna. - Dessutom använder Tavlogram fraktföretag som arbetar för en miljövänlig frakt. Idén med Tavlogram är enkel och smidig. Du laddar själv upp ett foto direkt på hemsidan och Tavlogram sköter resten! Du får tavlan hemlevererad i en snygg presentförpackning, inramad och ett hälsningskort medföljer. Perfekt om du behöver en personlig present till någon av dina nära och kära. Vi har själva inte hunnit testa Tavlogram ännu. Men för oss som oftast är ute alldeles för sent med presentshoppandet och köper något opersonligt i all hast är detta ett riktigt bra alternativ. Att Tavlogram dessutom jobbar för miljön är ju självklart ett stort plus! Pris: 230-300 kr Skrivet av Josefine Grahn på bloggen En lagom dos grönt.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Tavlogram - En grön gåva

2012-02-13
Jag har alltid gillat att ge bort en lite personligare present när någon fyller år. Det blir lite mer betydelsefullt då tycker jag. Därför väcktes mitt intresse direkt när jag fick höra talas om Tavlogram.se. För ett fotografi klassas ju verkligen som en personlig present, tycker jag! Jag blev lite extra glad när jag fick höra om Tavlograms miljöpolicy som innehåller många gröna punkter.

- Tavlogram använder material som har minsta möjliga påverkan på miljön. Exempelvis är en del av ramarna tillverkade av miljövänliga träsorter som tillexempel bambu.
- Presentförpackningen är till sin helhet tillverkad av wellpapp, kort och etiketter av papper. Både förpackningen och tavlan är lätta att återvinna.
- Dessutom använder Tavlogram fraktföretag som arbetar för en miljövänlig frakt.

Idén med Tavlogram är enkel och smidig. Du laddar själv upp ett foto direkt på hemsidan och Tavlogram sköter resten! Du får tavlan hemlevererad i en snygg presentförpackning, inramad och ett hälsningskort medföljer. Perfekt om du behöver en personlig present till någon av dina nära och kära.

Vi har själva inte hunnit testa Tavlogram ännu. Men för oss som oftast är ute alldeles för sent med presentshoppandet och köper något opersonligt i all hast är detta ett riktigt bra alternativ. Att Tavlogram dessutom jobbar för miljön är ju självklart ett stort plus!

Pris: 230-300 kr

Skrivet av Josefine Grahn på bloggen En lagom dos grönt.

Läs mer om Tavlogram och deras miljöpolicy på: www.tavlogram.se

Senaste nyheter