Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Sweco flyttar till nytt, miljöcertifierat kontor i Göteborg

https://www.klimatsmart.se/images/news/Swecologo.gif

Sweco har skrivit hyresavtal med NCC för en ny kontorsbyggnad vid Ullevi i centrala Göteborg. Höga krav på hållbarhet och en inspirerande arbetsmiljö har varit vägledande i valet av de nya miljöcertifierade lokalerna. Tillväxt och framtida expansion gör att Sweco behöver en ny lokallösning för de i dagsläget nästan 600 medarbetarna i Göteborg. Sweco flyttar in på 11 000 kvadratmeter i NCC:s nya projekt Ullevi Park 4 på Skånegatan under sommaren 2015. – Högt ställda krav på arbetsmiljö, energieffektivitet och goda kommunikationer har varit vägledande när vi sökt ny lokallösning. De nya lokalerna utformas för att stödja Swecos tillväxt och samverkan inom företaget, säger Åsa Bergman, vd för Sweco Sverige. Hållbarhetsfrågan har varit viktig i valet av nya lokaler. Fastigheten miljöcertifieras med GreenBuilding och ska uppnå nivå Excellent enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM. Det innebär bland annat att stor hänsyn tas till inomhusmiljö, ekologi, avfall samt energi- och vattenanvändning. – I den nya kontorsbyggnaden får Sweco en modern arbetsmiljö som är anpassad för en optimalt fungerande verksamhet, säger Manne Aronsson, regionchef NCC Property Development. För mer information, kontakta: Maria Frid, chef Lokaler & FM, maria.frid@sweco.se, 08-696 51 25 Åsa Bergman, vd Sweco Sverige, asa.bergman@sweco.se, 08-695 64 03 Thomas Fogelström, regionchef Sweco i Göteborg, thomas.fogelstrom@sweco.se, 031-63 28 62.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Sweco flyttar till nytt, miljöcertifierat kontor i Göteborg

2013-06-03
Sweco har skrivit hyresavtal med NCC för en ny kontorsbyggnad vid Ullevi i centrala Göteborg. Höga krav på hållbarhet och en inspirerande arbetsmiljö har varit vägledande i valet av de nya miljöcertifierade lokalerna.

Tillväxt och framtida expansion gör att Sweco behöver en ny lokallösning för de i dagsläget nästan 600 medarbetarna i Göteborg. Sweco flyttar in på 11 000 kvadratmeter i NCC:s nya projekt Ullevi Park 4 på Skånegatan under sommaren 2015.

– Högt ställda krav på arbetsmiljö, energieffektivitet och goda kommunikationer har varit vägledande när vi sökt ny lokallösning. De nya lokalerna utformas för att stödja Swecos tillväxt och samverkan inom företaget, säger Åsa Bergman, vd för Sweco Sverige.

Hållbarhetsfrågan har varit viktig i valet av nya lokaler. Fastigheten miljöcertifieras med GreenBuilding och ska uppnå nivå Excellent enligt det internationella miljöcertifieringssystemet BREEAM. Det innebär bland annat att stor hänsyn tas till inomhusmiljö, ekologi, avfall samt energi- och vattenanvändning.

– I den nya kontorsbyggnaden får Sweco en modern arbetsmiljö som är anpassad för en optimalt fungerande verksamhet, säger Manne Aronsson, regionchef NCC Property Development.

För mer information, kontakta:
Maria Frid, chef Lokaler & FM, maria.frid@sweco.se, 08-696 51 25
Åsa Bergman, vd Sweco Sverige, asa.bergman@sweco.se, 08-695 64 03
Thomas Fogelström, regionchef Sweco i Göteborg, thomas.fogelstrom@sweco.se, 031-63 28 62.
Källa: Sweco

Senaste nyheter