Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Sweco är ny medlem i WBCSD

https://www.klimatsmart.se/images/news/Swecologo.gif

Sweco har tagit plats som ny medlem i World Business Council for Sustainable Development, WBCSD, en av världens mest inflytelserika hållbarhetsorganisationer. Medlemskapet innebär att Sweco, som första svenska konsultföretag, får möjlighet att påverka utvecklingen för hållbart företagande tillsammans med 200 ledande internationella företag. – Vi är mycket glada över att ta plats i WBCSD och bli en aktiv part bland de 200 företag som framgångsrikt verkar för hållbart företagande. Medlemskapet är en bekräftelse på Swecos långsiktiga arbete med att skapa hållbara affärer för kunder över hela världen, säger Tomas Carlsson, vd och koncernchef på Sweco. Peter Bakker, vd för WBCSD, framhåller Swecos position som marknadsledare i Norden, med ett internationellt team av ingenjörer, arkitekter och miljöexperter som arbetar tillsammans för att skapa lösningar som bidrar till ett hållbart samhälle. – Det här är ett företag som har lyckats med att skapa hållbara affärsmetoder inifrån och ut, och det är med stor glädje som jag välkomnar Sweco som medlem i WBCSD, säger Peter Bakker. WBCSD består av företag som verkar för att skapa en hållbar framtid för näringslivet, samhället och miljön. Organisationen leds av medlemmarnas koncernchefer och arbetar för att föra fram nya idéer och konstruktiva lösningar som näringslivet kan samlas kring. WBCSD använder sin roll som ledande förespråkare för näringslivet till att driva debatt och få till stånd förändringar till förmån för en hållbar utveckling. För mer information, kontakta: Tomas Carlsson, vd och koncernchef Sweco, 08-695 66 60, 070-552 92 75, tomas.carlsson@sweco.se Andreas Gyllenhammar, hållbarhetschef Sweco, 063-685 50 37, 070-679 72 25 andreas.gyllenhammar@sweco.se Caroline Baldwin, WBCSD , +31 (0)6 2224 2727, cbaldwin@outreachstrategies.com.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Sweco är ny medlem i WBCSD

2013-04-17
Sweco har tagit plats som ny medlem i World Business Council for Sustainable Development, WBCSD, en av världens mest inflytelserika hållbarhetsorganisationer. Medlemskapet innebär att Sweco, som första svenska konsultföretag, får möjlighet att påverka utvecklingen för hållbart företagande tillsammans med 200 ledande internationella företag.

– Vi är mycket glada över att ta plats i WBCSD och bli en aktiv part bland de 200 företag som framgångsrikt verkar för hållbart företagande. Medlemskapet är en bekräftelse på Swecos långsiktiga arbete med att skapa hållbara affärer för kunder över hela världen, säger Tomas Carlsson, vd och koncernchef på Sweco.

Peter Bakker, vd för WBCSD, framhåller Swecos position som marknadsledare i Norden, med ett internationellt team av ingenjörer, arkitekter och miljöexperter som arbetar tillsammans för att skapa lösningar som bidrar till ett hållbart samhälle.

– Det här är ett företag som har lyckats med att skapa hållbara affärsmetoder inifrån och ut, och det är med stor glädje som jag välkomnar Sweco som medlem i WBCSD, säger Peter Bakker.

WBCSD består av företag som verkar för att skapa en hållbar framtid för näringslivet, samhället och miljön. Organisationen leds av medlemmarnas koncernchefer och arbetar för att föra fram nya idéer och konstruktiva lösningar som näringslivet kan samlas kring. WBCSD använder sin roll som ledande förespråkare för näringslivet till att driva debatt och få till stånd förändringar till förmån för en hållbar utveckling.

För mer information, kontakta:
Tomas Carlsson, vd och koncernchef Sweco, 08-695 66 60, 070-552 92 75, tomas.carlsson@sweco.se
Andreas Gyllenhammar, hållbarhetschef Sweco, 063-685 50 37, 070-679 72 25 andreas.gyllenhammar@sweco.se
Caroline Baldwin, WBCSD , +31 (0)6 2224 2727, cbaldwin@outreachstrategies.com.
Källa: Sweco

Senaste nyheter