Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Svensk laddstolpe visas London 30/11-1/2

https://www.klimatsmart.se/images/news/chargestormladdstolpe87x250.png

ChargeStorm premiärvisar sin produktportfölj vid EV Charging Infrastructure & Grid Integration konferens 2010 i London den 30/11 - 1/2. Där kommer företaget för första gången visa upp hela sitt laddningssystem för elbilar. ChargeStorm har en smidig lösning för drift, övervakning och laddning av elbilar samt en betallösning för laddtjäntoperatören. Konferensen är en global mötesplats för elleverantörer, el-nätbolag, fordonstillverkare, utvecklare, beslutsfattare och investerare. - Konferensen är en bra arena för oss att lansera våra produkter. Vi kommer att visa upp hela ChargeStorms produktsortiment det vill säga; själva laddstolpen, ett uppgraderingskit för att enkelt få befintliga motorvärmare att fungera som laddstolpar samt en komplett mjukvaruplattform för drift, underhåll och betallösningar. Att också få möjlighet att träffa såväl beslutsfattare som andra tekniker inom området är av stor vikt för oss säger Magnus Frykholm, försäljningschef på ChargeStorm. För ChargeStorm ger konferensen även en bra uppfattning om hur behovet av laddstolpar och infrastrukturslöningar ser ut i Europa framöver samt hur kundtillströmningen förväntas vara under kommande år. I konferensens talarlista finns namn från Daimler, BMW och Renaults utvecklingsavdelningar samt representanter från elleverantörer i Japan, USA, Tyskland, Storbritannien och Frankrike. För ytterligare information, kontakta: Patrik Lindergren, grundare ChargeStorm, 011-333 00 02 Magnus Frykholm, Försäljningschef, 0706-16 14 60 ChargeStorm är ett cleantech företag som utvecklar laddinfrastrukturprodukter för elfordon. Deras produktportfölj möjliggör för laddoperatörer att ta betalt för och övervaka laddning av elfordon.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Svensk laddstolpe visas London 30/11-1/2

2010-11-23
ChargeStorm premiärvisar sin produktportfölj vid EV Charging Infrastructure & Grid Integration konferens 2010 i London den 30/11 - 1/2. Där kommer företaget för första gången visa upp hela sitt laddningssystem för elbilar. ChargeStorm har en smidig lösning för drift, övervakning och laddning av elbilar samt en betallösning för laddtjäntoperatören.

Konferensen är en global mötesplats för elleverantörer, el-nätbolag, fordonstillverkare, utvecklare, beslutsfattare och investerare.

- Konferensen är en bra arena för oss att lansera våra produkter. Vi kommer att visa upp hela ChargeStorms produktsortiment det vill säga; själva laddstolpen, ett uppgraderingskit för att enkelt få befintliga motorvärmare att fungera som laddstolpar samt en komplett mjukvaruplattform för drift, underhåll och betallösningar. Att också få möjlighet att träffa såväl beslutsfattare som andra tekniker inom området är av stor vikt för oss säger Magnus Frykholm, försäljningschef på ChargeStorm.

För ChargeStorm ger konferensen även en bra uppfattning om hur behovet av laddstolpar och infrastrukturslöningar ser ut i Europa framöver samt hur kundtillströmningen förväntas vara under kommande år.

I konferensens talarlista finns namn från Daimler, BMW och Renaults utvecklingsavdelningar samt representanter från elleverantörer i Japan, USA, Tyskland, Storbritannien och Frankrike.

För ytterligare information, kontakta:
Patrik Lindergren, grundare ChargeStorm, 011-333 00 02
Magnus Frykholm, Försäljningschef, 0706-16 14 60

ChargeStorm är ett cleantech företag som utvecklar laddinfrastrukturprodukter för elfordon. Deras produktportfölj möjliggör för laddoperatörer att ta betalt för och övervaka laddning av elfordon.
Källa: ChargeStorm

Senaste nyheter