Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Svanenmärkt mopp - bäst i test

https://www.klimatsmart.se/images/news/smartmicrofiber127x57.jpg

Mikrofibermoppen från Smart moppade fullkomligt banan med de andra i Icakurirens senaste test. Startfältets enda Svanenmärkta bidrag var också den enda moppen som fick fem stjärnor och som därmed var bäst i test. – Våra produkter är ofta bäst i test så jag är inte så förvånad men naturligtvis väldigt glad för att just vår Smartmopp får uppmärksamhet eftersom vi har jobbat länge med den, säger Daniel Broman, marknadschef för Smart. Enligt Icakuriren är Smarts mikrofibermopp lätt att arbeta med och har ett bra skaft med bra grepp. Den är även lätt att vrida ur och går inte så högt upp på lister. Extra mycket beröm får den för att den inte lämnar något småskräp bakom sig, även utan såpa i hinken. Smarts mopp var också den enda som inte fick några kommentarer på minussidan. Den skiljer sig från många andra moppar då den använder handsydda tuber i stället för skurna remsor som ofta lämnar kvar mycket vatten efter sig vilket kan förstöra golvet. Skonsam mot trägolv. Och även mot miljön. Svanen ställer bland annat krav på att moppar ska kunna tvätta rent utan kemikalier, att de ska ha en lång livslängd och bibehålla sin kvalitet även efter tvätt. Smarts mikrofibermopp finns att köpa hos bland annat Coop, Clas Ohlsson och Järnia.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Svanenmärkt mopp - bäst i test

2010-03-12
Mikrofibermoppen från Smart moppade fullkomligt banan med de andra i Icakurirens senaste test. Startfältets enda Svanenmärkta bidrag var också den enda moppen som fick fem stjärnor och som därmed var bäst i test.

– Våra produkter är ofta bäst i test så jag är inte så förvånad men naturligtvis väldigt glad för att just vår Smartmopp får uppmärksamhet eftersom vi har jobbat länge med den, säger Daniel Broman, marknadschef för Smart.

Enligt Icakuriren är Smarts mikrofibermopp lätt att arbeta med och har ett bra skaft med bra grepp. Den är även lätt att vrida ur och går inte så högt upp på lister. Extra mycket beröm får den för att den inte lämnar något småskräp bakom sig, även utan såpa i hinken. Smarts mopp var också den enda som inte fick några kommentarer på minussidan.

Den skiljer sig från många andra moppar då den använder handsydda tuber i stället för skurna remsor som ofta lämnar kvar mycket vatten efter sig vilket kan förstöra golvet.

Skonsam mot trägolv. Och även mot miljön. Svanen ställer bland annat krav på att moppar ska kunna tvätta rent utan kemikalier, att de ska ha en lång livslängd och bibehålla sin kvalitet även efter tvätt.

Smarts mikrofibermopp finns att köpa hos bland annat Coop, Clas Ohlsson och Järnia.


Läs Icakurirens test i sin helhet:
www.icakuriren.se/Test-Rad/Tester/Golvmoppar---Test/

För mer information, kontakta: Daniel Broman, marknadschef på Smart, 08 – 449 24 73, daniel@smartmicrofiber.se.
Svetlana Sopa, produktansvarig på Svanen, 08 – 55 55 24 49, svetlana.sopa@svanen.nu.
Källa: Smart

Senaste nyheter