Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

STOA energisnåla vägg- och takarmaturer

https://www.klimatsmart.se/images/news/stoalampor250x139.jpg

Armatur för både inomhus- och utomhusbruk, som med sin konvexa front ger en stor, jämnt lysande yta med goda ljusegenskaper beträffande vertikalljus. Namnet STOA betyder kolonnad eller pelargång och härstammar från den grekiska arkitekturen där takklädda pelargångar flankerade Forum romanum eller de öppna marknads- och mötesplatserna. STOA, ritad av Arkitema Architects, är för både inom- och utomhusbruk, har formen av en spegelvänd parabol och uppfyller kraven för trapp- och korridorbelysning tack vare ett litet byggdjup. Med sin enkla, markanta form kan STOA ingå i många sammanhang. Den kan användas ensam på vägg eller tak eller i serier för att skapa dekorativa väggar och tak. Vägg- och takfäste i gjuten aluminium, lackerad vit eller svart. Avskärmning i akryl för utomhus- eller polykarbonat för inomhusbruk. STOA levereras med elektroniska driftdon, dimbara eller till/från för 1x22W cirkellysrör T5. Under senhösten 2010 kommer en version med ljuskällan LED. Fox Design är ett helägt svenskt företag som tillverkar och marknadsför belysningsarmaturer för offentlig inomhus- och utomhusmiljö. Armaturerna är dels egenproducerade, dels tillverkade av företag som Fox Design AB representerar i Sverige, såsom Focus Lighting, Wila Lichttechnik, Bruck, samt LineaLight Group med varumärket i-LèD. Dessutom representerar vi Planet Lighting i alla nordiska länderna. Fox Design eftersträvar genomgående högsta kvalitet i design, materialval och funktion. För mer information, kontakta: Fox Design, Tellusgången 8, 126 37 Hägersten, 08-440 85 40, info@foxdesign.se

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

STOA energisnåla vägg- och takarmaturer

2010-10-08
Armatur för både inomhus- och utomhusbruk, som med sin konvexa front ger en stor, jämnt lysande yta med goda ljusegenskaper beträffande vertikalljus. Namnet STOA betyder kolonnad eller pelargång och härstammar från den grekiska arkitekturen där takklädda pelargångar flankerade Forum romanum eller de öppna marknads- och mötesplatserna.

STOA, ritad av Arkitema Architects, är för både inom- och utomhusbruk, har formen av en spegelvänd parabol och uppfyller kraven för trapp- och korridorbelysning tack vare ett litet byggdjup. Med sin enkla, markanta form kan STOA ingå i många sammanhang. Den kan användas ensam på vägg eller tak eller i serier för att skapa dekorativa väggar och tak.

Vägg- och takfäste i gjuten aluminium, lackerad vit eller svart. Avskärmning i akryl för utomhus- eller polykarbonat för inomhusbruk. STOA levereras med elektroniska driftdon, dimbara eller till/från för 1x22W cirkellysrör T5. Under senhösten 2010 kommer en version med ljuskällan LED.

Fox Design är ett helägt svenskt företag som tillverkar och marknadsför belysningsarmaturer för offentlig inomhus- och utomhusmiljö. Armaturerna är dels egenproducerade, dels tillverkade av företag som Fox Design AB representerar i Sverige, såsom Focus Lighting, Wila Lichttechnik, Bruck, samt LineaLight Group med varumärket i-LèD. Dessutom representerar vi Planet Lighting i alla nordiska länderna. Fox Design eftersträvar genomgående högsta kvalitet i design, materialval och funktion.

För mer information, kontakta:
Fox Design, Tellusgången 8, 126 37 Hägersten, 08-440 85 40, info@foxdesign.se
Källa: Fox Design

Senaste nyheter