Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Sparakvittot har nominerats till tävling

https://www.klimatsmart.se/images/news/sparakvittot174x86.jpg

Sparakvittot, en molnbaserad tjänst för digital lagring av kvitton, har nominerats till “Best Business Solution” i Cut the Wire Awards 2012, en tävling arrangerad av TelecomCity. Under Cut the Wire Awards 2012 den 13 september kommer kunder och produktutvecklare inom mobila tjänster att belönas för sitt framgångsrika arbete. Cut The Wire Awards som arrangeras av TelecomCity Science Park i Karlskrona hålls för sjunde året i rad. Sparakvittot, som är en molnbaserad tjänst för digital lagring av kvitton som hjälper handeln kommunicera med kunderna förännu starkare kundrelationer, har nominerats till tävlingen i kategorin Best Business Solution 2012. - Vi är väldigt glada och stolta över att nomineras till kategorin Best Business Solution i Cut the Wire Awards 2012. Med vår tjänst uppnår handeln flera önskade mål: stärka sina kundrelationer, kommunicera med kunderna direkt, en grönare profil, samt en möjlighet att erbjuda konsumenterna en kostnadsfri tjänst som de verkligen vill ha, säger Håkan Åman, VD på Sparakvittot. Digitala kvitton har blivit mycket omtalat under 2012 och Sparakvittot har starkt bidragit till att driva debatten och opinionen, ur både ett tekniskt och miljömässigt perspektiv, till att få Skatteverket att slutligen acceptera digitala kvitton som tillräckliga underlag i redovisning istället för onödiga och miljöfarliga papperskvitton. Detta har öppnat dörren för en revolution i både handeln och bland mobila konsumenter. Konsumenterna får ett modernt och användarvänligt hjälpmedel att hålla ordning på sina värdehandlingar – t ex kvitton och garantier – genom att spara och göra dem tillgängliga digitalt. - Med vår tjänst tar svensk handel äntligen ett rejält kliv in den digitala eran med smarta kundlösningar för butiken, nätet och mobilen, vilket är till stor nytta för samtliga aktörer i värdekedjan. Få enskilda åtgärder kan öka kundnyttan så väsentligt som Sparakvittot.se, säger Per Einarsson, delgrundare och affärsutvecklare på Sparakvittot. Sparakvittot.se ägs av bolaget Findity AB med kontor i Ludvika, Stockholm och Göteborg. Bakom Sparakvittot står bland annat fyra av grundarna till det framgångsrika programvarubolaget StreamServe, som de grundade 1995. Från starten 1995 utvecklades StreamServe snabbt till ett marknadsledande internationellt bolag med mer än 300 anställda och över 5000 kunder tills att det i oktober 2010 förvärvades av Open Text 2010.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Sparakvittot har nominerats till tävling

2012-09-07
Sparakvittot, en molnbaserad tjänst för digital lagring av kvitton, har nominerats till “Best Business Solution” i Cut the Wire Awards 2012, en tävling arrangerad av TelecomCity. Under Cut the Wire Awards 2012 den 13 september kommer kunder och produktutvecklare inom mobila tjänster att belönas för sitt framgångsrika arbete.

Cut The Wire Awards som arrangeras av TelecomCity Science Park i Karlskrona hålls för sjunde året i rad. Sparakvittot, som är en molnbaserad tjänst för digital lagring av kvitton som hjälper handeln kommunicera med kunderna förännu starkare kundrelationer, har nominerats till tävlingen i kategorin Best Business Solution 2012.

- Vi är väldigt glada och stolta över att nomineras till kategorin Best Business Solution i Cut the Wire Awards 2012. Med vår tjänst uppnår handeln flera önskade mål: stärka sina kundrelationer, kommunicera med kunderna direkt, en grönare profil, samt en möjlighet att erbjuda konsumenterna en kostnadsfri tjänst som de verkligen vill ha, säger Håkan Åman, VD på Sparakvittot.

Digitala kvitton har blivit mycket omtalat under 2012 och Sparakvittot har starkt bidragit till att driva debatten och opinionen, ur både ett tekniskt och miljömässigt perspektiv, till att få Skatteverket att slutligen acceptera digitala kvitton som tillräckliga underlag i redovisning istället för onödiga och miljöfarliga papperskvitton.

Detta har öppnat dörren för en revolution i både handeln och bland mobila konsumenter. Konsumenterna får ett modernt och användarvänligt hjälpmedel att hålla ordning på sina värdehandlingar – t ex kvitton och garantier – genom att spara och göra dem tillgängliga digitalt.

- Med vår tjänst tar svensk handel äntligen ett rejält kliv in den digitala eran med smarta kundlösningar för butiken, nätet och mobilen, vilket är till stor nytta för samtliga aktörer i värdekedjan. Få enskilda åtgärder kan öka kundnyttan så väsentligt som Sparakvittot.se, säger Per Einarsson, delgrundare och affärsutvecklare på Sparakvittot.

Sparakvittot.se ägs av bolaget Findity AB med kontor i Ludvika, Stockholm och Göteborg. Bakom Sparakvittot står bland annat fyra av grundarna till det framgångsrika programvarubolaget StreamServe, som de grundade 1995. Från starten 1995 utvecklades StreamServe snabbt till ett marknadsledande internationellt bolag med mer än 300 anställda och över 5000 kunder tills att det i oktober 2010 förvärvades av Open Text 2010.
Källa: Sparakvittot

Senaste nyheter