Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Spara i Camino

https://www.klimatsmart.se/images/news/camino200x256.jpg

Nu har du en möjlighet att vara med och stärka Camino inför framtiden. Camino är en av få oberoende, självständiga röster i dagens medielandskap. Som ett litet förlag har de möjligheten att styra över sig själva. Men som litet förlag är det också svårt att på lika villkor konkurrera med de stora jättarna. Pengarna som du sparar hos dem förvaltas av Ekobanken. För att växa måste Camino satsa på marknadsföring och i utveckling av tidningens innehåll. För att kunna göra detta vill Camino att du investerar i tidningen. Att investera i Camino innebär att du ger dem möjlighet att kunna göra satsningar på marknadsföring och förbättra tidningens kvalitet. Lånet är räntefritt och du blir med i Caminos medlemsklubb vilket innebär: • Fritt inträde till Camino-events. • En årlig inbjudan till ett studiebesök på redaktionen med en exklusiv presentation av de senaste trenderna inom hållbar livsstil. • 1 löpande friex av Camino så länge lånet återstår. Ett särskilt spärrdokument har upprättats som innebär att utbetalningar från Caminokontot kommer, och får endast göras, för satsningar på marknadsföring, inköp av redaktionellt material samt för återbetalning av medel till insättare. Kontot förvaltas av Ekobanken som säkerställer att medlen används till uteslutande angivna syften. Bakom kontot står getaware ekonomisk förening som består av Johanna Stål, Tobias Jansson, Caroline Petersson och Ingemar Gustafsson. Minsta möjliga insättning på Caminokontot är 2000 kronor. Uppsägningstiden lyder på 1 år vilket innebär att du måste meddela Ekobanken 1 år i förväg att du vill ta ut hela, eller delar av ditt insatta belopp. Detta gäller för att Camino ska kunna ha en möjlighet till långsiktig planering. Utlåning till Camino har ingen säkerhet, utan samma regler gäller som med riskkapital. Hur gör jag? Skicka ett intressemail till johanna[at]caminomagasin.se där du anger insättarens namn, adress, e-post samt telefonnummer. Vill du ge bort en investering i Camino i present? Inga problem. Då anger du såväl insättare som betalares fullständiga adress. Camino registrerar dig och ger dig ett medlemsnummer. Därefter får du ett inbetalningskort av Ekobanken med medlemsnumret noterat. Efter inbetalning får du en bekräftelse på hur mycket du satt in på Caminokontot. Vill du säga upp ditt lån kontaktar du Ekobanken. Notera dock att uppsägningstiden är ett år. Har du några frågor om kontot kontakta Johanna Stål på johanna[at]caminomagasin.se eller Kristoffer på kristoffer[at]ekobanken.se. www.caminomagasin.se/spara

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Spara i Camino

2009-05-14
Nu har du en möjlighet att vara med och stärka Camino inför framtiden. Camino är en av få oberoende, självständiga röster i dagens medielandskap. Som ett litet förlag har de möjligheten att styra över sig själva. Men som litet förlag är det också svårt att på lika villkor konkurrera med de stora jättarna. Pengarna som du sparar hos dem förvaltas av Ekobanken.

För att växa måste Camino satsa på marknadsföring och i utveckling av tidningens innehåll. För att kunna göra detta vill Camino att du investerar i tidningen. Att investera i Camino innebär att du ger dem möjlighet att kunna göra satsningar på marknadsföring och förbättra tidningens kvalitet. Lånet är räntefritt och du blir med i Caminos medlemsklubb vilket innebär:

• Fritt inträde till Camino-events.
• En årlig inbjudan till ett studiebesök på redaktionen med en exklusiv presentation av de senaste trenderna inom hållbar livsstil.
• 1 löpande friex av Camino så länge lånet återstår.

Ett särskilt spärrdokument har upprättats som innebär att utbetalningar från Caminokontot kommer, och får endast göras, för satsningar på marknadsföring, inköp av redaktionellt material samt för återbetalning av medel till insättare. Kontot förvaltas av Ekobanken som säkerställer att medlen används till uteslutande angivna syften. Bakom kontot står getaware ekonomisk förening som består av Johanna Stål, Tobias Jansson, Caroline Petersson och Ingemar Gustafsson.

Minsta möjliga insättning på Caminokontot är 2000 kronor. Uppsägningstiden lyder på 1 år vilket innebär att du måste meddela Ekobanken 1 år i förväg att du vill ta ut hela, eller delar av ditt insatta belopp. Detta gäller för att Camino ska kunna ha en möjlighet till långsiktig planering. Utlåning till Camino har ingen säkerhet, utan samma regler gäller som med riskkapital.


Hur gör jag?
Skicka ett intressemail till johanna[at]caminomagasin.se där du anger insättarens namn, adress, e-post samt telefonnummer. Vill du ge bort en investering i Camino i present? Inga problem. Då anger du såväl insättare som betalares fullständiga adress. Camino registrerar dig och ger dig ett medlemsnummer. Därefter får du ett inbetalningskort av Ekobanken med medlemsnumret noterat. Efter inbetalning får du en bekräftelse på hur mycket du satt in på Caminokontot. Vill du säga upp ditt lån kontaktar du Ekobanken. Notera dock att uppsägningstiden är ett år.


Har du några frågor om kontot kontakta Johanna Stål på johanna[at]caminomagasin.se eller Kristoffer på kristoffer[at]ekobanken.se.

www.caminomagasin.se/spara
Källor:

Senaste nyheter