Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Spara energi med Allklimat

https://www.klimatsmart.se/images/news/allklimat_logo.jpg

Brf Ingemar i Roslagstull har valt att använda Allklimat Svenska AB som leverantör av bergvärme! Bostadsrättsföreningen Ingemar 13, Roslagstull använder idag fjärrvärme och har idag dryga 400.000 kr i uppvärmningskostnader, denna kostnad kommer att halveras med bergvärme. Föreningen har även valt att använda sig av naturkyla för att kunna förse sina hyresgäster med kyla till lägenheterna. De hyresgäster som väljer att använda sig av naturkyla kommer att få en mindre hyreshöjning, på detta sätt räknar föreningen med att kunna finansiera projektet med kyla till sina hyresgäster. Att man har frånluftsåtervinning i huset gör att man kan borra mindre, enligt Joakim Rooth som är expert inom detta område och har mer än 30 års erfarenhet från branschen. Här skulle vi behövt borra 2 000 meter, vilket innebär 10 st hål på 200 m. Men tack vare att vi nu kan använda frånluften behöver vi endast borra 3 st hål på 300 m. Eftersom borrningen är en stor del av kostnaden, är ju detta en fantastisk tillgång för föreningen när man kan använda frånluften. Föreningen valde Allklimat för deras långa erfarenhet och stora kunnande inom Bergvärme och frikyla. Allklimat tar också ett helhetsansvar för hela entreprenaden som är mycket uppskattat av kunderna. Borrningen kommer att påbörjas inom kort. Fler och fler bostadsrättsföreningar väljer att använda den klimat- och ekonomismarta bergvärmen. Allklimat har ett brett kunnande och berättar gärna mer om hur man sparar energi. Vill du veta mer om denna installation är du välkommen att ringa: Joakim Rooth 08-51 49 62 52.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Spara energi med Allklimat

2009-09-10
Brf Ingemar i Roslagstull har valt att använda Allklimat Svenska AB som leverantör av bergvärme!

Bostadsrättsföreningen Ingemar 13, Roslagstull använder idag fjärrvärme och har idag dryga 400.000 kr i uppvärmningskostnader, denna kostnad kommer att halveras med bergvärme.

Föreningen har även valt att använda sig av naturkyla för att kunna förse sina hyresgäster med kyla till lägenheterna. De hyresgäster som väljer att använda sig av naturkyla kommer att få en mindre hyreshöjning, på detta sätt räknar föreningen med att kunna finansiera projektet med kyla till sina hyresgäster.

Att man har frånluftsåtervinning i huset gör att man kan borra mindre, enligt Joakim Rooth som är expert inom detta område och har mer än 30 års erfarenhet från branschen. Här skulle vi behövt borra 2 000 meter, vilket innebär 10 st hål på 200 m. Men tack vare att vi nu kan använda frånluften behöver vi endast borra 3 st hål på 300 m. Eftersom borrningen är en stor del av kostnaden, är ju detta en fantastisk tillgång för föreningen när man kan använda frånluften.

Föreningen valde Allklimat för deras långa erfarenhet och stora kunnande inom Bergvärme och frikyla. Allklimat tar också ett helhetsansvar för hela entreprenaden som är mycket uppskattat av kunderna. Borrningen kommer att påbörjas inom kort.

Fler och fler bostadsrättsföreningar väljer att använda den klimat- och ekonomismarta bergvärmen. Allklimat har ett brett kunnande och berättar gärna mer om hur man sparar energi.

Vill du veta mer om denna installation är du välkommen att ringa: Joakim Rooth 08-51 49 62 52.
Källa: Allklimat

Senaste nyheter