Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Solarit stärker framtidens energisystem

https://www.klimatsmart.se/images/news/solarit95x300.jpg

Solarit har sedan starten 2003 utvecklat en rad olika elektronikprodukter till en mängd olika företag. Uppdragen har varierat från konsumentprodukter till industritillämpningar. Solarit är ett privatägt företag vars huvudverksamhet är elektronikutveckling samt utveckling av solenergilösningar för elnät och batterianslutna system. Solarit utvecklar egna produkter med inriktning på solenergi och LED-belysning. Solarit har en gedigen och mångårig erfarenhet inom elektronik, kraftelektronik samt utveckling av solenergilösningar. Hos Solarit kan du bland annat köpa diodlampor. Diodlampor har en avsevärt lägre energiförbrukning jämfört med en vanlig glödlampa. En 1W diodlampa motsvarar en 10W glödlampa mätt i lux (lx), detta gör att du kan få mer ljus under längre tid till lägre effekt. Det kan även öppna möjligheter att ansluta fler förbrukare till din anläggning då du får energi över. Diodlampor är dyrare än vanliga glödlampor, men genom den energibesparing du gör samt att de har en livslängd på 20-30 gånger längre än vanliga glödlampor är denna investering lätt att räkna hem. Solarit saluför dessutom solcellspaneler för en mängd olika tillämpningar såsom sommarstugor, båtar, husvagnar m.m. Solarits standardmoduler kommer främst från ET-Solar samt Suntech. Suntech är en av världens största tillverkare av solceller och solcellspaneler, de håller en mycket hög kvalitet samtidigt som de har väldigt konkurrenskraftiga priser! Med en typisk förväntad livslängd på över 30 år och 25 års 80-procentig effektgaranti är Solarits paneler ett av de bästa valen på marknaden idag. För mer information och kontakt: 021-33 80 170, info@solpanel.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Solarit stärker framtidens energisystem

2009-12-09
Solarit har sedan starten 2003 utvecklat en rad olika elektronikprodukter till en mängd olika företag. Uppdragen har varierat från konsumentprodukter till industritillämpningar.

Solarit är ett privatägt företag vars huvudverksamhet är elektronikutveckling samt utveckling av solenergilösningar för elnät och batterianslutna system. Solarit utvecklar egna produkter med inriktning på solenergi och LED-belysning.

Solarit har en gedigen och mångårig erfarenhet inom elektronik, kraftelektronik samt utveckling av solenergilösningar.

Hos Solarit kan du bland annat köpa diodlampor. Diodlampor har en avsevärt lägre energiförbrukning jämfört med en vanlig glödlampa. En 1W diodlampa motsvarar en 10W glödlampa mätt i lux (lx), detta gör att du kan få mer ljus under längre tid till lägre effekt. Det kan även öppna möjligheter att ansluta fler förbrukare till din anläggning då du får energi över. Diodlampor är dyrare än vanliga glödlampor, men genom den energibesparing du gör samt att de har en livslängd på 20-30 gånger längre än vanliga glödlampor är denna investering lätt att räkna hem.

Solarit saluför dessutom solcellspaneler för en mängd olika tillämpningar såsom sommarstugor, båtar, husvagnar m.m. Solarits standardmoduler kommer främst från ET-Solar samt Suntech. Suntech är en av världens största tillverkare av solceller och solcellspaneler, de håller en mycket hög kvalitet samtidigt som de har väldigt konkurrenskraftiga priser! Med en typisk förväntad livslängd på över 30 år och 25 års 80-procentig effektgaranti är Solarits paneler ett av de bästa valen på marknaden idag.

För mer information och kontakt: 021-33 80 170, info@solpanel.se

Besök gärna Solarits webbshop: solpanel.se/index.php
Källa: Solarit

Senaste nyheter