Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

SodaStream gör Kungsträdgården grönare

https://www.klimatsmart.se/images/news/sodastreamgreenbottle250x124.jpg

SodaStream vill skapa en grönare värld genom att minska flask- och burkberget. Som huvudpartner till Stockholm Green Festival kommer SodaStream anordna flera spännande aktiviteter. – Eftersom SodaStream är ett företag med gröna värderingar var det naturligt för oss att samarbeta med Sveriges största gröna festival, säger Ulf Bork, Brand Manager för SodaStream i Sverige. Vi har ett spännande festivalprogram med såväl underhållning som samtal om vårt viktigaste livsmedel, kranvattnet. Under hela festivalen finns självklart SodaStream på plats med eget tält, produkter och information. I det 72 m² stora tältet kommer SodaStream att visa den spännande utställningen ”The Cage”, som handlar om konsumtionen av flaskvatten i Sverige. Lördagen den 2 juli bjuder SodaStream på underhållning på Stora scenen, som klockan 13.00 intas av magikern och buktalaren John Houdi. SodaStream kommer dessutom att skänka intäkterna från vattnet som säljs under festivalen till ett vattenprojekt i norra Uganda. Målet är att borra brunnar i området Alerek för att ge byborna tillgång till rent dricksvatten. I projektet samarbetar SodaStream med Läkarmissionen, en ideell organisation med gedigen erfarenhet från liknande projekt. – Idag är tillgången till rent vatten tyvärr en bristvara i många regioner. För oss betyder det mycket att företag som SodaStream ställer upp och samlar in pengar till vår verksamhet. Vårt arbete med att borra brunnar har visats sig vara oerhört effektivt så pengarna kommer att göra stor nytta, säger Johan Lilja, direktor för Läkarmissionen. Under Green Festival den 1-3 juli fylls hela Kungsträdgården av en rad gröna utställare, livemusik och debatter. Bland annat pratar Fredrik Vinthagen från Svenskt Vatten om vårt allra viktigaste livsmedel, kranvatten. Kom och lyssna på honom lördagen den 2 juli, klockan 14.00 på Lilla scen. För mer information, kontakta: Ulf Bork, Product Manager, 08-586 30 400.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

SodaStream gör Kungsträdgården grönare

2011-06-30
SodaStream vill skapa en grönare värld genom att minska flask- och burkberget. Som huvudpartner till Stockholm Green Festival kommer SodaStream anordna flera spännande aktiviteter.

– Eftersom SodaStream är ett företag med gröna värderingar var det naturligt för oss att samarbeta med Sveriges största gröna festival, säger Ulf Bork, Brand Manager för SodaStream i Sverige. Vi har ett spännande festivalprogram med såväl underhållning som samtal om vårt viktigaste livsmedel, kranvattnet.

Under hela festivalen finns självklart SodaStream på plats med eget tält, produkter och information. I det 72 m² stora tältet kommer SodaStream att visa den spännande utställningen ”The Cage”, som handlar om konsumtionen av flaskvatten i Sverige.

Lördagen den 2 juli bjuder SodaStream på underhållning på Stora scenen, som klockan 13.00 intas av magikern och buktalaren John Houdi.

SodaStream kommer dessutom att skänka intäkterna från vattnet som säljs under festivalen till ett vattenprojekt i norra Uganda. Målet är att borra brunnar i området Alerek för att ge byborna tillgång till rent dricksvatten. I projektet samarbetar SodaStream med Läkarmissionen, en ideell organisation med gedigen erfarenhet från liknande projekt.

– Idag är tillgången till rent vatten tyvärr en bristvara i många regioner. För oss betyder det mycket att företag som SodaStream ställer upp och samlar in pengar till vår verksamhet. Vårt arbete med att borra brunnar har visats sig vara oerhört effektivt så pengarna kommer att göra stor nytta, säger Johan Lilja, direktor för Läkarmissionen.

Under Green Festival den 1-3 juli fylls hela Kungsträdgården av en rad gröna utställare, livemusik och debatter. Bland annat pratar Fredrik Vinthagen från Svenskt Vatten om vårt allra viktigaste livsmedel, kranvatten. Kom och lyssna på honom lördagen den 2 juli, klockan 14.00 på Lilla scen.

För mer information, kontakta:
Ulf Bork, Product Manager, 08-586 30 400.

Senaste nyheter