Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Smarta tomtar handlar i JDOTS webshop

https://www.klimatsmart.se/images/news/Alla.jpg

Det är något speciellt med givandets glädje. Mottagaren tindrar och kanske glimmar den som ger ännu mer… Särskilt när man hittar det där lilla extra som vackert hantverk och modern design. Gåvor som håller länge gör sig extra bra under granen. Inspireras av våra fem hållbara gåvotips att önska eller ge bort: TÄND ETT LJUS. Ingenting är så stämningsfullt som levande ljus när mörkret sänker sig omkring oss. Istället för en julblomma föreslår vi att du tar med dig en förpackning svenska handstöpta herrgårdsljus till nästa glöggfest. UNDERBART EKO. Deolicious är en helt naturlig, ekologisk och doftfri deodorant i krämform som tillverkas för hand på Gotland. Den är otroligt effektiv mot svettlukt och minskar även mängden svett på ett naturligt sätt utan aluminium, alun, parfym, parabener och andra kemikalier. Perfekt gåva till alla eko-entusiaster! MASSIVT FÖR MATGLADA. Allt fler blir medvetna om miljö- och hälsoeffekterna av vår överdrivna förbrukning av plast. JDOTS stilrena och egentillverkade skärbrädor/serveringsbrickor är ett måste för alla hemmakockar och en snygg inredningsdetalj i köket. Ta i trä! OMSORG. Inget går upp mot en supermjuk pläd i renaste lammull. Den håller även dig varm under kalla vinterdagar och sommarnätter och blir en snygg tidlös detalj på soffan. Härligt omsorgsfull till den som lätt blir frusen. FREDAGSMYS. Oljelampa Candeye är en snygg inredningsdetalj med hög mysfaktor. Förutom att oljelampan både är vacker och stilren är den snäll mot miljön eftersom den är tillverkad av återvunna material (PET-plast och aluminium). Lys upp mörkret och mys! För mer information och beställning - gå in på www.jdots.se!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Smarta tomtar handlar i JDOTS webshop

2015-11-29
Det är något speciellt med givandets glädje. Mottagaren tindrar och kanske glimmar den som ger ännu mer… Särskilt när man hittar det där lilla extra som vackert hantverk och modern design. Gåvor som håller länge gör sig extra bra under granen.

Inspireras av våra fem hållbara gåvotips att önska eller ge bort:

TÄND ETT LJUS. Ingenting är så stämningsfullt som levande ljus när mörkret sänker sig omkring oss. Istället för en julblomma föreslår vi att du tar med dig en förpackning svenska handstöpta herrgårdsljus till nästa glöggfest.

UNDERBART EKO. Deolicious är en helt naturlig, ekologisk och doftfri deodorant i krämform som tillverkas för hand på Gotland. Den är otroligt effektiv mot svettlukt och minskar även mängden svett på ett naturligt sätt utan aluminium, alun, parfym, parabener och andra kemikalier. Perfekt gåva till alla eko-entusiaster!

MASSIVT FÖR MATGLADA. Allt fler blir medvetna om miljö- och hälsoeffekterna av vår överdrivna förbrukning av plast. JDOTS stilrena och egentillverkade skärbrädor/serveringsbrickor är ett måste för alla hemmakockar och en snygg inredningsdetalj i köket. Ta i trä!

OMSORG. Inget går upp mot en supermjuk pläd i renaste lammull. Den håller även dig varm under kalla vinterdagar och sommarnätter och blir en snygg tidlös detalj på soffan. Härligt omsorgsfull till den som lätt blir frusen.

FREDAGSMYS. Oljelampa Candeye är en snygg inredningsdetalj med hög mysfaktor. Förutom att oljelampan både är vacker och stilren är den snäll mot miljön eftersom den är tillverkad av återvunna material (PET-plast och aluminium). Lys upp mörkret och mys!

För mer information och beställning - gå in på www.jdots.se!

Senaste nyheter