Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Smarta och nyttiga snacks

https://www.klimatsmart.se/images/news/kungmarkatta250x166.jpg

Vi har länge haft en förkärlek till Kung Markattas produkter som är helt ekologiska, utan tillsatser och mycket prisvärda. Nu i sommar är vi särskilt förtjusta i deras olika snacks som utan problem får plats i väskan på utflykten. Snacksen är helt naturliga och utan tillsatser vilket gör att du kan äta dem med gott samvete. Snacksmix: Snacksmixen finns i flera olika goda smaker, te.x. sojabönor i choklad och nöt med psysalis och nötter. Vår favorit är mixen med gojibär, sojaböner och nötter doppade i mörk choklad, en ljuvlig blandning! Snacksmixen är perfekta att äta som ett litet mellanmål eller som ett nyttigt alternativ på fredagsmyset. Pris: ca 19 kr Nötsmör: Kung Markattas nötsmör finns i tre olika varianter, mandelsmör, hasselnötssmör och cashewnötssmör. Vi brukar ta med en burk i picknickkorgen och ha på goda kex eller på en macka. Enligt våra erfarenheter är dessa lika populära hos oss vuxna som hos barnen. Ett tips är också att lägga en klick nötsmör i en smootie. Pris: ca 52 kr Frukt och nötbar: Kung markattas frukt och nötbars är en stor favorit hos oss och finns i många olika smaker. Vi som älskar choklad är särskild förtjusta i den med choklad och banan. Perfekt att ha med i väskan till barnen när blodsockret börjar sjunka eller som snabb återhämtning efter träningen. Pris: ca 16 kr Kung Markattas produkter finns t.ex. att köpa i livsmedelsaffärer som Ica och Coop. Skrivet av Josefine Grahn på bloggen En lagom dos grönt.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Smarta och nyttiga snacks

2012-06-27
Vi har länge haft en förkärlek till Kung Markattas produkter som är helt ekologiska, utan tillsatser och mycket prisvärda. Nu i sommar är vi särskilt förtjusta i deras olika snacks som utan problem får plats i väskan på utflykten. Snacksen är helt naturliga och utan tillsatser vilket gör att du kan äta dem med gott samvete.

Snacksmix:
Snacksmixen finns i flera olika goda smaker, te.x. sojabönor i choklad och nöt med psysalis och nötter. Vår favorit är mixen med gojibär, sojaböner och nötter doppade i mörk choklad, en ljuvlig blandning! Snacksmixen är perfekta att äta som ett litet mellanmål eller som ett nyttigt alternativ på fredagsmyset.
Pris: ca 19 kr

Nötsmör:
Kung Markattas nötsmör finns i tre olika varianter, mandelsmör, hasselnötssmör och cashewnötssmör. Vi brukar ta med en burk i picknickkorgen och ha på goda kex eller på en macka. Enligt våra erfarenheter är dessa lika populära hos oss vuxna som hos barnen. Ett tips är också att lägga en klick nötsmör i en smootie.
Pris: ca 52 kr

Frukt och nötbar:
Kung markattas frukt och nötbars är en stor favorit hos oss och finns i många olika smaker. Vi som älskar choklad är särskild förtjusta i den med choklad och banan. Perfekt att ha med i väskan till barnen när blodsockret börjar sjunka eller som snabb återhämtning efter träningen.
Pris: ca 16 kr

Kung Markattas produkter finns t.ex. att köpa i livsmedelsaffärer som Ica och Coop.

Skrivet av Josefine Grahn på bloggen En lagom dos grönt.

Senaste nyheter