Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Naturarvet kämpar för att bevara svensk gammelskog

https://www.klimatsmart.se/images/news/naturarvet247x204.jpg

Just nu förhandlar Naturarvet om att köpa 600 hektar skog – Din insats behövs! Inom kort besöker vi ett stort skogsområde om ca 600 ha skog som till stor del är nyckelbiotop i ett av sommarens stora brandfältsområden i Härjedalen. Vi förhandlar om att få köpa marken till ett reducerat pris pga brandskadorna. Trots att priset per hektar är lågt blir totalkostnaden uppemot 10 miljoner kronor. Inom kort besöker vi ett stort skogsområde om ca 600 ha skog som till stor del är nyckelbiotop i ett av sommarens stora brandfältsområden i Härjedalen. Vi förhandlar om att få köpa marken till ett reducerat pris pga brandskadorna. Trots att priset per hektar är lågt blir totalkostnaden uppemot 10 miljoner kronor. Ett unikt tillfälle är det och vi vill kunna förverkliga detta projekt. Därför behövs du! Inom kort ska ägaren få besked om att vi kan generera det kapital som behövs. Alla som gillar Naturarvet och älskar Gammelskogen måste sätta till alla klutar för det brinner i knutarna (bildligt talat). * Om du vill bidra med en gåva om upp till 20 000 kr * Om du har en önskan att få bidra med ett större kapital (t.ex. som aktie/fond-gåva) * Om du känner någon annan person eller företag som kan tänkas ge ett större kapital och som vi kan kontakta * Om du är eller har kontakter med någon person, företag eller media som vill vara med och fästa uppmärksamhet på Naturarvet, Gammelskogen och detta unika tillfälle att förvärva ett stort skogsområde * Om du har andra kanaler eller kompetens och bra idéer och vill bidra med dem Hör av dig till naturarvet@naturarvet.se

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Naturarvet kämpar för att bevara svensk gammelskog

2018-09-10
Just nu förhandlar Naturarvet om att köpa 600 hektar skog – Din insats behövs!

Inom kort besöker vi ett stort skogsområde om ca 600 ha skog som till stor del är nyckelbiotop i ett av sommarens stora brandfältsområden i Härjedalen.

Vi förhandlar om att få köpa marken till ett reducerat pris pga brandskadorna. Trots att priset per hektar är lågt blir totalkostnaden uppemot 10 miljoner kronor.

Inom kort besöker vi ett stort skogsområde om ca 600 ha skog som till stor del är nyckelbiotop i ett av sommarens stora brandfältsområden i Härjedalen. Vi förhandlar om att få köpa marken till ett reducerat pris pga brandskadorna. Trots att priset per hektar är lågt blir totalkostnaden uppemot 10 miljoner kronor.

Ett unikt tillfälle är det och vi vill kunna förverkliga detta projekt. Därför behövs du! Inom kort ska ägaren få besked om att vi kan generera det kapital som behövs. Alla som gillar Naturarvet och älskar Gammelskogen måste sätta till alla klutar för det brinner i knutarna (bildligt talat).

* Om du vill bidra med en gåva om upp till 20 000 kr
* Om du har en önskan att få bidra med ett större kapital (t.ex. som aktie/fond-gåva)
* Om du känner någon annan person eller företag som kan tänkas ge ett större kapital och som vi kan kontakta
* Om du är eller har kontakter med någon person, företag eller media som vill vara med och fästa uppmärksamhet på Naturarvet, Gammelskogen och detta unika tillfälle att förvärva ett stort skogsområde
* Om du har andra kanaler eller kompetens och bra idéer och vill bidra med dem

Hör av dig till naturarvet@naturarvet.se
Källa: Naturarvet

Senaste nyheter