Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Silkevaddstäcke - etiskt och ekologiskt

https://www.klimatsmart.se/images/news/silkesvadd250x166.jpg

Silkevaddstäcke, den perfekta julklappen – etiskt, ekologiskt, varmt och skönt! Täcken och kuddar av silkevadd är önskeklappen för många i år. Att sova i rena naturmaterial är ett krav för allt fler. Och dun är inte ett alternativ för dem som vill vara säkra på att det inte plockats från levande fåglar. Silkevadd är ett naturmaterial med fantastiska egenskaper. Kineserna har sovit i silkevadd i tusentals år. Silket är glatt och lent och stöter bort smuts och damm. Det leder bort fukt och är resistent mot kvalster, mögel och svamp. Perfekt för allergiker och andra som är känsliga. Den känsliga silkelarven spinner silkeskokongen runt sig själv för att få en torr, luftig och värmekonstant miljö att växa i. Samma sköna egenskaper får man i sängen om man sover under ett silkevaddstäcke. En silkevaddskudde ger samma hälsosamma klimat närmast ansiktet. Silkevadd är silket från de kokonger som spinns av tvillinglarver. Där går silket inte att haspla upp och väva till siden utan dras ut i tunna flor och läggs skikt på skikt till fyllning i täcken och kuddar. – Sover man gott blir man snäll, frisk och stark. De som har sovit i silkevadd vill inte ha något annat och vi ser att många börjar upptäcka fördelarna med silkevadd. Själva är vi helt sålda! Ekologiska naturmaterial är ett måste för många. Täcken och kuddar från Seng Shui är handgjorda av rent mullbärssilke med överdrag av ekologisk bomull, säger Lena Calderon, som tillsammans med Caroline Knutsson-Hall startat Seng Shui i samarbete med Trendimport. För mer information kontakta: Lena Calderon, 0735-17 35 55, lena.calderon@sengshui.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Silkevaddstäcke - etiskt och ekologiskt

2009-12-17
Silkevaddstäcke, den perfekta julklappen – etiskt, ekologiskt, varmt och skönt!

Täcken och kuddar av silkevadd är önskeklappen för många i år. Att sova i rena naturmaterial är ett krav för allt fler. Och dun är inte ett alternativ för dem som vill vara säkra på att det inte plockats från levande fåglar. Silkevadd är ett naturmaterial med fantastiska egenskaper.

Kineserna har sovit i silkevadd i tusentals år. Silket är glatt och lent och stöter bort smuts och damm. Det leder bort fukt och är resistent mot kvalster, mögel och svamp. Perfekt för allergiker och andra som är känsliga. Den känsliga silkelarven spinner silkeskokongen runt sig själv för att få en torr, luftig och värmekonstant miljö att växa i. Samma sköna egenskaper får man i sängen om man sover under ett silkevaddstäcke. En silkevaddskudde ger samma hälsosamma klimat närmast ansiktet.

Silkevadd är silket från de kokonger som spinns av tvillinglarver. Där går silket inte att haspla upp och väva till siden utan dras ut i tunna flor och läggs skikt på skikt till fyllning i täcken och kuddar.

– Sover man gott blir man snäll, frisk och stark. De som har sovit i silkevadd vill inte ha något annat och vi ser att många börjar upptäcka fördelarna med silkevadd. Själva är vi helt sålda! Ekologiska naturmaterial är ett måste för många. Täcken och kuddar från Seng Shui är handgjorda av rent mullbärssilke med överdrag av ekologisk bomull, säger Lena Calderon, som tillsammans med Caroline Knutsson-Hall startat Seng Shui i samarbete med Trendimport.

För mer information kontakta: Lena Calderon, 0735-17 35 55, lena.calderon@sengshui.se

För återförsäljare, se www.sengshui.se

Senaste nyheter