Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Seng Shui silkevaddstäcken på Formex

https://www.klimatsmart.se/images/news/seng_shui_sangklader_250x166.jpg

Nu kommer Seng Shui handgjorda täcken och kuddar av silkevadd till Sverige. De är tillverkade av rent, naturligt silke och ekologisk, certifierad, bomull. Produkterna lanseras på Formexmässan i Älvsjö 27-30 augusti (Monter C25:40). Trenden är tydlig. Alltfler väljer produkter som är etiskt och ekologiskt framställda. Kraven på naturliga och hälsosamma material ökar. Nu kan alla sova med gott samvete. - Det ska vara rena naturmaterial i sängen. Ingen tät syntetvadd och inget dun som troligen plockats från levande fåglar. Hittills har det inte funnits något bra alternativ till syntet och dun. När min kollega Caroline och jag var i Kina i februari köpte vi med oss täcken hem. Nu vill vi inte sova i annat. Vi tog reda på allt om silkevadd och lärde oss vad som är bra och vad som är dålig kvalitet. Så satte vi upp en kravspecifikation och letade tills vi hittade en tillverkare som klarar kraven. Vi har både täcken och kuddar med silkevadd. Nu vill vi ha många återförsäljare i Sverige! Det säger Lena Calderon som tillsammans med Caroline Knutsson-Hall startat Seng Shui i samarbete med Trendimport. Seng Shui tillverkas hantverksmässigt i Jiangsu, sidenprovinsen i östra Kina. Där har man tillverkat täcken, kuddar och kläder av silkevadd i femtusen år. Sov gott! Seng Shui finns att köpa hos Stockholms Sovrum, i nya Lindhagens Centrum i Stockholm, i Boretts butiker i Hässleholm och Kristianstad samt SWAK, Bolaget i Visby. För mer information kontakta: Lena Calderon, 0735-17 35 55, lena.calderon@sengshui.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Seng Shui silkevaddstäcken på Formex

2009-08-27
Nu kommer Seng Shui handgjorda täcken och kuddar av silkevadd till Sverige. De är tillverkade av rent, naturligt silke och ekologisk, certifierad, bomull. Produkterna lanseras på Formexmässan i Älvsjö 27-30 augusti (Monter C25:40).

Trenden är tydlig. Alltfler väljer produkter som är etiskt och ekologiskt framställda. Kraven på naturliga och hälsosamma material ökar. Nu kan alla sova med gott samvete.

- Det ska vara rena naturmaterial i sängen. Ingen tät syntetvadd och inget dun som troligen plockats från levande fåglar. Hittills har det inte funnits något bra alternativ till syntet och dun. När min kollega Caroline och jag var i Kina i februari köpte vi med oss täcken hem. Nu vill vi inte sova i annat. Vi tog reda på allt om silkevadd och lärde oss vad som är bra och vad som är dålig kvalitet. Så satte vi upp en kravspecifikation och letade tills vi hittade en tillverkare som klarar kraven. Vi har både täcken och kuddar med silkevadd. Nu vill vi ha många återförsäljare i Sverige! Det säger Lena Calderon som tillsammans med Caroline Knutsson-Hall startat Seng Shui i samarbete med Trendimport.

Seng Shui tillverkas hantverksmässigt i Jiangsu, sidenprovinsen i östra Kina. Där har man tillverkat täcken, kuddar och kläder av silkevadd i femtusen år.

Sov gott!

Seng Shui finns att köpa hos Stockholms Sovrum, i nya Lindhagens Centrum i Stockholm, i Boretts butiker i Hässleholm och Kristianstad samt SWAK, Bolaget i Visby.

För mer information kontakta: Lena Calderon, 0735-17 35 55, lena.calderon@sengshui.se
Källa: Seng Shui

Senaste nyheter