Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Se upp för Ryska Posten (sponsrad video)

https://www.klimatsmart.se/images/news/

Varning på stan! Nu rullar våra nya, helt eldrivna, bilar ut i Stockholm. De är väldigt tysta och därför utrustade med tydliga säkerhetsljud, så att inga medtrafikanter ska missa dem, alltså för säkerhets skull, bara därför… Vår bilpark består av elbilen Nissan Leaf och hybridbilen Toyota Prius. Vi påbörjade omställningen till en eldriven bilflotta sommaren 2012 och var då först i Sverige med elbilar i yrkesmässig trafik. Dessutom kommer vi att ladda dem med el från vårt eget vindkraftverk vilket gör bilarna helt utsläppsfria, bra va? Längd 01:32 (Reklam/2013)

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Se upp för Ryska Posten (sponsrad video)

2013-04-04
Varning på stan! Nu rullar våra nya, helt eldrivna, bilar ut i Stockholm. De är väldigt tysta och därför utrustade med tydliga säkerhetsljud, så att inga medtrafikanter ska missa dem, alltså för säkerhets skull, bara därför…

Vår bilpark består av elbilen Nissan Leaf och hybridbilen Toyota Prius. Vi påbörjade omställningen till en eldriven bilflotta sommaren 2012 och var då först i Sverige med elbilar i yrkesmässig trafik. Dessutom kommer vi att ladda dem med el från vårt eget vindkraftverk vilket gör bilarna helt utsläppsfria, bra va? Längd 01:32 (Reklam/2013)

Källa: Ryska Posten

Senaste nyheter