Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Riktigt bra LED-lampor från Mitsubishi

https://www.klimatsmart.se/images/news/riktigtbraledlampor250x162.jpg

Energisystem är stolta över att inleda samarbete med Japanska Mitsubishi-Verbatim, vars LED-ljuskällor utgör toppen av proffs-segmentet inom energieffektiva ersättningsljuskällor. Verbatim är dotterbolag till Mitsubishi Chemical Holdings Corporation (MCHC), som är det största kemiföretaget i Japan, med mer än 60 års erfarenhet av att utveckla belysning. Verbatim har tidigare varit mest kända som marknadsledande när det gäller datalagring med ett gott rykte gällande prestanda, kompatibilitet och produktkvalitet. Japanska Mitsubishi-Verbatim har nu utvecklat högkvalitativa LED-ljuskällor – ett sortiment inriktat på kommersiella användare och kvalitetsmedvetna privatpersoner. Verbatims produktsortiment kännetecknas av egensinniga lösningar och spjutspetsteknologi som backas upp med två års funktionsgaranti på samtliga ljuskällor. Företaget håller i hela produktionskedjan, från diodtillverkning till färdig ljuskälla. Detta borgar för en hög och jämn kvalitet. Den varma ljusfärgen påminner mer om traditionella ljuskällor än hos konkurrerande produkter och ljusflödet tål verkligen en jämförelse. Hög färgåtergivning gör att lamporna lämpar sig i miljöer där det är viktigt att färger framträder naturligt. Ljuskällor från Verbatim möter kundens högt ställda krav och utgör toppen av proffs-segmentet inom LED. Verbatim har lagt ner mycket arbete på optimal funktion och kompatibilitet. Samtliga ljuskällor är dimbara med standarddimmer och finns i utföranden för standardsocklar för att passa i befintliga armaturer. Värmeutvecklingen är mycket liten, vilket innebär mindre belastning på kylanläggningen i lokaler med kylbehov. Ljuskällorna har även ett inbyggt skydd mot överhettning. Förpackningar och dokumentation är ständigt uppdaterad enligt EU:s regelverk. Konsumenten har all nödvändig information på förpackningen och kan lätt jämföra ljuskällorna med konkurrerande märken. LED-ljuskällor från Verbatim minskar energiförbrukningen kraftigt jämfört med traditionella ljuskällor och RoHS-certifieringen garanterar att lamporna inte innehåller ämnen som är klassade som miljöfarliga. Belysningen står i snitt för 20 % av all elektrisk energianvändning. Genom utbyte av glödljus och lågenergilampor till LED-ljuskällor från Verbatim påverkas både nationell energianvändning och individuell miljöpåverkan. Energisystem AB är ledande leverantör av energisparlösningar för belysning. Våra lösningar har sedan starten sparat 278 miljoner kronor åt våra kunder. Fredrik Denninger, Energisystem, 0155-975 50, fredrik.denninger@energisystem.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Riktigt bra LED-lampor från Mitsubishi

2011-03-24
Energisystem är stolta över att inleda samarbete med Japanska Mitsubishi-Verbatim, vars LED-ljuskällor utgör toppen av proffs-segmentet inom energieffektiva ersättningsljuskällor.

Verbatim är dotterbolag till Mitsubishi Chemical Holdings Corporation (MCHC), som är det största kemiföretaget i Japan, med mer än 60 års erfarenhet av att utveckla belysning. Verbatim har tidigare varit mest kända som marknadsledande när det gäller datalagring med ett gott rykte gällande prestanda, kompatibilitet och produktkvalitet.

Japanska Mitsubishi-Verbatim har nu utvecklat högkvalitativa LED-ljuskällor – ett sortiment inriktat på kommersiella användare och kvalitetsmedvetna privatpersoner. Verbatims produktsortiment kännetecknas av egensinniga lösningar och spjutspetsteknologi som backas upp med två års funktionsgaranti på samtliga ljuskällor.

Företaget håller i hela produktionskedjan, från diodtillverkning till färdig ljuskälla. Detta borgar för en hög och jämn kvalitet. Den varma ljusfärgen påminner mer om traditionella ljuskällor än hos konkurrerande produkter och ljusflödet tål verkligen en jämförelse. Hög färgåtergivning gör att lamporna lämpar sig i miljöer där det är viktigt att färger framträder naturligt. Ljuskällor från Verbatim möter kundens högt ställda krav och utgör toppen av proffs-segmentet inom LED.

Verbatim har lagt ner mycket arbete på optimal funktion och kompatibilitet. Samtliga ljuskällor är dimbara med standarddimmer och finns i utföranden för standardsocklar för att passa i befintliga armaturer. Värmeutvecklingen är mycket liten, vilket innebär mindre belastning på kylanläggningen i lokaler med kylbehov. Ljuskällorna har även ett inbyggt skydd mot överhettning.

Förpackningar och dokumentation är ständigt uppdaterad enligt EU:s regelverk. Konsumenten har all nödvändig information på förpackningen och kan lätt jämföra ljuskällorna med konkurrerande märken.

LED-ljuskällor från Verbatim minskar energiförbrukningen kraftigt jämfört med traditionella ljuskällor och RoHS-certifieringen garanterar att lamporna inte innehåller ämnen som är klassade som miljöfarliga.

Belysningen står i snitt för 20 % av all elektrisk energianvändning. Genom utbyte av glödljus och lågenergilampor till LED-ljuskällor från Verbatim påverkas både nationell energianvändning och individuell miljöpåverkan.

Energisystem AB är ledande leverantör av energisparlösningar för belysning. Våra lösningar har sedan starten sparat 278 miljoner kronor åt våra kunder.

Fredrik Denninger, Energisystem, 0155-975 50, fredrik.denninger@energisystem.se.

Senaste nyheter