Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Pulsin’ rawfood bars

https://www.klimatsmart.se/images/news/barer250x167.jpg

När fantasin tryter och magen kurrar tycker vi det är smidigt att stilla hungern med en energibar. Det är ett smidigt mellanmål som man lätt kan ta med sig i väskan utan kladd och klet. Det passar också perfekt som en liten återställare efter träningen. Idag finns det en mängd olika märken att välja mellan. Vi har testat bars från Pulsin’ som bland annat har vunnit priserna “Free From Awards” och “Natural and Organics Awards. Pulsin’ rawfood är raw, naturliga bars som är glutenfria, laktosfria (förutom vassleproteinpulvret och Sportbaren) och vegan/vegetarian. De är helt utan konstgjorda tillsatser och genmanipulerade ingredienser. Man har full spårbarhet på sina ingredienser och att inga kemiska ämnen används i något led av produktionen, tummen upp! Pulsin’s bars finns i flera olika sorter och smaker. Vi har med nöje smakat oss igenom ett gäng av dem! Raw choc brownie – Mastig med en smak av mörk choklad, lättuggad och trevlig konsistens. Väldigt god och mättande. Ordentligt tuggmotstånd utan att vara seg. Mapel and Peanut protein bar - Svag smak av jordnötter. God men ingen storfavorit. Passade bra att äta efter ett spinningpass! Goji raspberry raw chocolate - Supergod! Smak av choklad och torkade bär. Mättande, bra tuggmotstånd. Beond raw bio organic acai berry bar - Bitar av riktiga hallon gör att den får en härlig och stark hallonsmak. Vår favorit! Protein sport bar lönnsirap/jordnötter - Krispig, matig, smak av jordnöt. Mättar länge och fungerar därför som lunch i nödfall! Bliss bar maca ashwagandha raw chocolate - Mättande och god bar med tuggmotstånd. Smakar godis! Funkar som mellanmål/efter träning.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Pulsin’ rawfood bars

2013-05-21
När fantasin tryter och magen kurrar tycker vi det är smidigt att stilla hungern med en energibar. Det är ett smidigt mellanmål som man lätt kan ta med sig i väskan utan kladd och klet. Det passar också perfekt som en liten återställare efter träningen. Idag finns det en mängd olika märken att välja mellan. Vi har testat bars från Pulsin’ som bland annat har vunnit priserna “Free From Awards” och “Natural and Organics Awards.

Pulsin’ rawfood är raw, naturliga bars som är glutenfria, laktosfria (förutom vassleproteinpulvret och Sportbaren) och vegan/vegetarian. De är helt utan konstgjorda tillsatser och genmanipulerade ingredienser. Man har full spårbarhet på sina ingredienser och att inga kemiska ämnen används i något led av produktionen, tummen upp!

Pulsin’s bars finns i flera olika sorter och smaker. Vi har med nöje smakat oss igenom ett gäng av dem!

Raw choc brownie – Mastig med en smak av mörk choklad, lättuggad och trevlig konsistens. Väldigt god och mättande. Ordentligt tuggmotstånd utan att vara seg.

Mapel and Peanut protein bar - Svag smak av jordnötter. God men ingen storfavorit. Passade bra att äta efter ett spinningpass!

Goji raspberry raw chocolate - Supergod! Smak av choklad och torkade bär. Mättande, bra tuggmotstånd.

Beond raw bio organic acai berry bar - Bitar av riktiga hallon gör att den får en härlig och stark hallonsmak. Vår favorit!

Protein sport bar lönnsirap/jordnötter - Krispig, matig, smak av jordnöt. Mättar länge och fungerar därför som lunch i nödfall!

Bliss bar maca ashwagandha raw chocolate - Mättande och god bar med tuggmotstånd. Smakar godis! Funkar som mellanmål/efter träning.

Pris: 20 kr/styck hos www.Shopping4net.se

Skrivet av Josefine Grahn på bloggen En lagom dos grönt.

Senaste nyheter