Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Prenumerera på ekologiska mensskydd

https://www.klimatsmart.se/images/news/skydd238x225.jpg

Nu finns möjligheten att prenumerera på både ekologiska och ”vanliga” bindor, trosskydd och tamponger. La Postina är ett bolag som säljer mensskydd som prenumerationer över nätet. La Postinas affärsidé är enkel: att förenkla livet för tjejer, kvinnor och tonårsföräldrar. De har också en egen ekologisk kollektion: Organic. La Postina tycker att det är viktigt att det finns ett urval av ekologiska produkter inom alla områden inte minst när det gäller intimhygien. Det är också viktigt att de ekologiska produkterna inte är dyrare än de traditionella märkena på marknaden - alla ska ha möjligheten att köpa ekologiskt. För mer information kontakta: La Postina, 08-55 115 112, kundtjanst@lapostina.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Prenumerera på ekologiska mensskydd

2009-05-25
Nu finns möjligheten att prenumerera på både ekologiska och ”vanliga” bindor, trosskydd och tamponger. La Postina är ett bolag som säljer mensskydd som prenumerationer över nätet.

La Postinas affärsidé är enkel: att förenkla livet för tjejer, kvinnor och tonårsföräldrar. De har också en egen ekologisk kollektion: Organic. La Postina tycker att det är viktigt att det finns ett urval av ekologiska produkter inom alla områden inte minst när det gäller intimhygien. Det är också viktigt att de ekologiska produkterna inte är dyrare än de traditionella märkena på marknaden - alla ska ha möjligheten att köpa ekologiskt.

För mer information kontakta:
La Postina, 08-55 115 112, kundtjanst@lapostina.se
Källor:

Senaste nyheter