Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Pinus ekologiskt displaysystem

https://www.klimatsmart.se/images/news/pinusdisplay.jpg

Tetrix presenterar stolt världens miljövänligaste displaysystem. Tillverkad av återvinningsbara material uppfyller den alla miljömässiga krav. Pinus är en långsiktig lösning för dig som vill ha maximal uppmärksamhet utan att göra avkall på naturenlighet. Pinus displaysystem i trä är det verkliga gröna valet - du vet att det har betydelse. Äldre displaysystem är oftast gjorda av plast och aluminium. Pinus produkter är fullt ut återvinnings-bara. Vi använder endast leverantörer som är PEFC certifierade. Tillverkade i Finland (EU) kan du vara säker på att alla gröna standarder är uppfyllda. Hela produktionslinjen är ekologisk och produkten är tillverkade inom EU, vilket också minskar på transportbehovet och håller kunnandet och jobben i Europeiska händer. Displaysystem med kvalitet - Scandinavisk design - Tillverkade i Finland (EU) - Levereras klara-att-användas - Ekonomisk och tillförlitlig För mer information gå in på http://www.woodbanner.com/index_svenska.html

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Pinus ekologiskt displaysystem

2009-06-09
Tetrix presenterar stolt världens miljövänligaste displaysystem.

Tillverkad av återvinningsbara material uppfyller den alla miljömässiga krav. Pinus är en långsiktig lösning för dig som vill ha maximal uppmärksamhet utan att göra avkall på naturenlighet. Pinus displaysystem i trä är det verkliga gröna valet - du vet att det har betydelse.

Äldre displaysystem är oftast gjorda av plast och aluminium. Pinus produkter är fullt ut återvinnings-bara. Vi använder endast leverantörer som är PEFC certifierade.

Tillverkade i Finland (EU) kan du vara säker på att alla gröna standarder är uppfyllda. Hela produktionslinjen är ekologisk och produkten är tillverkade inom EU, vilket också minskar på transportbehovet och håller kunnandet och jobben i Europeiska händer.

Displaysystem med kvalitet
- Scandinavisk design
- Tillverkade i Finland (EU)
- Levereras klara-att-användas
- Ekonomisk och tillförlitlig

För mer information gå in på http://www.woodbanner.com/index_svenska.html
Källor:

Senaste nyheter