Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Patchwork Fairtrade är ett nytt gott vin från Sydafrika (sponsrad video)

https://www.klimatsmart.se/images/news/

Vinet kommer från Fairhills, ett av världens mest lyckade Fairtrade-projekt. Fairtrade innebär att vinsten går tillbaka till arbetarna och deras familjer bland annat i form av skäliga löner och investeringar för hela samhället. Under de tio år som projektet funnits har livet i byn förändrats helt. Nu finns skolgång och barnomsorg för alla barn, fungerande sjukvård, datasal, bibliotek och utbildning för vuxna. Genom att välja ett Fairtrade-märkt vin så är du med och skapar bättre villkor för vinarbetarna och deras familjer. Smaken då? Patchwork är ett generöst och fruktigt vin på blandningen Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot och Malbec. Smak: Nyanserad, fruktig doft med fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, björnbär, choklad, kryddor, lakrits och mynta. Titta på videon och klicka dig vidare så får du veta mer om Patchwork Fairtrade! Längd 01:55 (Reklam/2015). Detta inlägg är sponsrat av Patchwork Fairtrade.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Patchwork Fairtrade är ett nytt gott vin från Sydafrika (sponsrad video)

2015-09-28
Vinet kommer från Fairhills, ett av världens mest lyckade Fairtrade-projekt. Fairtrade innebär att vinsten går tillbaka till arbetarna och deras familjer bland annat i form av skäliga löner och investeringar för hela samhället. Under de tio år som projektet funnits har livet i byn förändrats helt. Nu finns skolgång och barnomsorg för alla barn, fungerande sjukvård, datasal, bibliotek och utbildning för vuxna.

Genom att välja ett Fairtrade-märkt vin så är du med och skapar bättre villkor för vinarbetarna och deras familjer.

Smaken då?
Patchwork är ett generöst och fruktigt vin på blandningen Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Petit Verdot och Malbec. Smak: Nyanserad, fruktig doft med fatkaraktär, inslag av svarta vinbär, björnbär, choklad, kryddor, lakrits och mynta.

Titta på videon och klicka dig vidare så får du veta mer om Patchwork Fairtrade! Längd 01:55 (Reklam/2015).



Detta inlägg är sponsrat av Patchwork Fairtrade.

Senaste nyheter