Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Passivhuskonferens 2014 i Södertälje den 4 april

https://www.klimatsmart.se/images/news/emrahus-passivhuskonferens250x158.png

Förra årets succé Passivhuskonferens Skåne 2013, som då hölls i vackra Landskrona Teater, får en uppföljning. Förra årets konferens fick över 100 st intresserade besökare som passade på att ställa frågor, knyta kontakter och lära sig ett och annat om energieffektivt byggande. Nu gör vi om succén! Passivhuskonferens Södertälje 2014 hålls i vacker omgivning på Kallfors Golfklubb i Järna, Södertälje. Dagen är en halvdag, men erbjuder mycket intressanta föreläsningar från experter inom området, bland annat Passivhuscentrum, Energirådgivarna och även från oss, Emrahus AB. Alla föreläsare har ämnet energieffektivt byggande gemensamt och de delar alla viljan att kunskapen kring energieffektivt och klimatsmart byggande i Sverige ska öka. Detta inte minst för att byggbranschen står inför förändringar då EU-parlamentet nyligen röstat genom högre energikrav för alla framtida byggnationer. Energikraven, som börjar gälla redan 2019, innebär att alla färdiga byggnader ska vara ”nära-nollenergihus”. Robin Berkhuizen, VD, Emrahus AB: ”Som aktör inom byggbranschen bygger man inte bara för individen, man har också ett ansvar att bygga för framtiden. Passivhus är de mest hållbara och ekonomiska byggnaderna man kan bygga idag, det är framtiden. Det känns mycket bra att kunna bjuda in till ännu en passivhuskonferens för att sprida kunskapen om vad vi varje dag arbetar med” Carlos Andersson, Verksamhetschef, Passivhuscentrum: ”Genom mer kunskap i branschen, både den privata och den offentliga, kan fler passivhus byggas och renoveras. Mycket tyder på att energinivåerna för passivhus inom några år blir svensk byggnorm och den här konferensen kan ge dig som beslutsfattare viktiga kunskaper inför framtiden” Passivhuskonferens Södertälje 2014 riktar sig till intresserade som redan vet mycket om ämnet, men även för den som vill veta mer om energisnåla och hållbara hus. Konferensen är kostnadsfri för besökare. Tid: 4 april, 08.00 till ca. 12.00 Plats: Kallfors Golfklubb, Järna, Södertälje Välkomna!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Passivhuskonferens 2014 i Södertälje den 4 april

2014-03-19
Förra årets succé Passivhuskonferens Skåne 2013, som då hölls i vackra Landskrona Teater, får en uppföljning. Förra årets konferens fick över 100 st intresserade besökare som passade på att ställa frågor, knyta kontakter och lära sig ett och annat om energieffektivt byggande.

Nu gör vi om succén!

Passivhuskonferens Södertälje 2014 hålls i vacker omgivning på Kallfors Golfklubb i Järna, Södertälje. Dagen är en halvdag, men erbjuder mycket intressanta föreläsningar från experter inom området, bland annat Passivhuscentrum, Energirådgivarna och även från oss, Emrahus AB. Alla föreläsare har ämnet energieffektivt byggande gemensamt och de delar alla viljan att kunskapen kring energieffektivt och klimatsmart byggande i Sverige ska öka. Detta inte minst för att byggbranschen står inför förändringar då EU-parlamentet nyligen röstat genom högre energikrav för alla framtida byggnationer. Energikraven, som börjar gälla redan 2019, innebär att alla färdiga byggnader ska vara ”nära-nollenergihus”.

Robin Berkhuizen, VD, Emrahus AB:
”Som aktör inom byggbranschen bygger man inte bara för individen, man har också ett ansvar att bygga för framtiden. Passivhus är de mest hållbara och ekonomiska byggnaderna man kan bygga idag, det är framtiden. Det känns mycket bra att kunna bjuda in till ännu en passivhuskonferens för att sprida kunskapen om vad vi varje dag arbetar med”

Carlos Andersson, Verksamhetschef, Passivhuscentrum:
”Genom mer kunskap i branschen, både den privata och den offentliga, kan fler passivhus byggas och renoveras. Mycket tyder på att energinivåerna för passivhus inom några år blir svensk byggnorm och den här konferensen kan ge dig som beslutsfattare viktiga kunskaper inför framtiden”

Passivhuskonferens Södertälje 2014 riktar sig till intresserade som redan vet mycket om ämnet, men även för den som vill veta mer om energisnåla och hållbara hus. Konferensen är kostnadsfri för besökare.

Tid: 4 april, 08.00 till ca. 12.00
Plats: Kallfors Golfklubb, Järna, Södertälje

Välkomna!

Anmäl er enkelt genom att klicka HÄR:
www.emrahus.se/passivhuskonferens-sodertalje-2014/www.passivhuskonferens.se

Läs mer om förra årets Passivhuskonferens:
www.emrahus.se/passivhuskonferens-skane-2013-avslutad/
Källa: Emrahus

Senaste nyheter