Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Österssjöambassadören Briggen Tre Kronor

https://www.klimatsmart.se/images/news/briggentrekronor-dalaro250x172.jpg

Ett rent hav med livskraftiga fiskbestånd och en klimatsmart utveckling i Östersjöregionen är möjlig. Vi vet vad som krävs för en omställning till ett hållbart samhälle. Vi kan bestämma hur vi vill ha det. Vi är Homo Sapiens, den tänkande människan. Briggen Tre Kronor driver opinionen och skapar kontakter mellan näringsliv, politiker, forskare, studenter och allmänhet. Vi ser vårt segelfartyg som en stark symbol för relationen mellan människan och havsmiljön. Fartyget Tre Kronor är byggt för att segla i hundra år och är också en symbol för entreprenörskap, samarbete och framtidstro. Själva seglingarna är reserverade för ungdomar men i de hamnar vi besöker ges möjlighet för organisationer och företag att hyra Tre Kronor af Stockholm för egna event och seglingar. Briggen Tre Kronor verkar idag som en Ambassadör för Östersjöregionen, med fokus på handel miljö och ungdomar. Genom aktiviteter för och tillsammans med allmänhet, myndigheter, näringsliv och organisationer ska Briggen Tre Kronor få folken runt Östersjön att växa tillsammans och göra oss medvetna om vår enskilda och gemensamma miljöpåverkan. Briggen Tre Kronor är en unik miljö för möten mellan människor, väl ombord ger man sig ut på en gemensam resa. Fartygets relingar håller gästerna samlade. Fartygets lugna gång och landskapet som flyter förbi ger både ro och inspiration. Gästerna har möjlighet att delta i manövreringen eller bara njuta av kryssningen. Ombord finns förstklassigt kök som serverar såväl vällagad husmanskost som paradmåltider med flera rätter. Salongen rymmer ca 45 gäster och är såväl matsal som modernt konferensrum. Fartyget är ett traditionsfartyg med genuint hantverk och atmosfär men med modern komfort. Under Talls Ships Races 2009, med hänsyn till det officella program, finns Briggen Tre Kronor att hyra för segling eller aktiviteter ombord eller vid kaj. För mer information samt bokning kontakta Jan Söderhielm på jan.soderhielm@briggentrekronor.se eller tel 073-222 23 99.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Österssjöambassadören Briggen Tre Kronor

2009-05-08
Briggen Tre Kronor, foto Mats Lindfors
Ett rent hav med livskraftiga fiskbestånd och en klimatsmart utveckling i Östersjöregionen är möjlig. Vi vet vad som krävs för en omställning till ett hållbart samhälle. Vi kan bestämma hur vi vill ha det. Vi är Homo Sapiens, den tänkande människan.

Briggen Tre Kronor driver opinionen och skapar kontakter mellan näringsliv, politiker, forskare, studenter och allmänhet. Vi ser vårt segelfartyg som en stark symbol för relationen mellan människan och havsmiljön. Fartyget Tre Kronor är byggt för att segla i hundra år och är också en symbol för entreprenörskap, samarbete och framtidstro.

Själva seglingarna är reserverade för ungdomar men i de hamnar vi besöker ges möjlighet för organisationer och företag att hyra Tre Kronor af Stockholm för egna event och seglingar.

Briggen Tre Kronor verkar idag som en Ambassadör för Östersjöregionen, med fokus på handel miljö och ungdomar. Genom aktiviteter för och tillsammans med allmänhet, myndigheter, näringsliv och organisationer ska Briggen Tre Kronor få folken runt Östersjön att växa tillsammans och göra oss medvetna om vår enskilda och gemensamma miljöpåverkan.

Briggen Tre Kronor är en unik miljö för möten mellan människor, väl ombord ger man sig ut på en gemensam resa. Fartygets relingar håller gästerna samlade. Fartygets lugna gång och landskapet som flyter förbi ger både ro och inspiration.

Gästerna har möjlighet att delta i manövreringen eller bara njuta av kryssningen. Ombord finns förstklassigt kök som serverar såväl vällagad husmanskost som paradmåltider med flera rätter.

Salongen rymmer ca 45 gäster och är såväl matsal som modernt konferensrum. Fartyget är ett traditionsfartyg med genuint hantverk och atmosfär men med modern komfort.

Under Talls Ships Races 2009, med hänsyn till det officella program, finns Briggen Tre Kronor att hyra för segling eller aktiviteter ombord eller vid kaj.

För mer information samt bokning kontakta Jan Söderhielm på jan.soderhielm@briggentrekronor.se eller tel 073-222 23 99.
Källor:
Foto: Mats Lindfors, www.webbkusten.com

Senaste nyheter