Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ökad energiomsättning mot åldrad hy

https://www.klimatsmart.se/images/news/borlind250x102.jpg

Hemligheten bakom NatuRepair är ett komplex av aktiverade ceramider med C- och E-vitamin, kreatin och hyaluronsyra som ökar energiomsättningen i hyn och tillför fukt. Kreatin finns naturligt i huden och stimulerar cellomsättningen, vilket i sin tur motverkar negativt miljörelaterat åldrande. Några av hudens värsta fiender som får den att åldras i förtid är torr inomhusluft, smutsig stadsmiljö och hårt vinterväder. Genom regelbunden användning av produkten hjälper man hyn på traven genom att stimulera ny cellbildning. Lagom till höst- och vintersäsongen lanserar nu eko-kosmetikföretaget Annemarie Börlind produkten NatuRepair - Skin Renewal Fluid, en lotion som enligt företaget bromsar åldrandet och gör huden både slätare och mjukare. - NatuRepair - Skin Renewal Fluid är en ljuvlig lotion med härlig doft som gör huden slät, mjuk och fin. Det är helt enkelt en underbar produkt, säger Iréne von Arronet, representant för Annemarie Börlind i Sverige. - Det ligger många år av forskning och vunna erfarenheter bakom varje ny produkt från Börlind, fortsätter hon. Hemligheten bakom NatuRepair är ett komplex man kallar Bio-recell av aktiverade ceramider med höga halter C- och E-vitamin, kreatin och hyaluronsyra som ökar energiomsättningen i huden och tillför fukt. Kreatin finns naturligt i huden och stimulerar cellomsättningen, aktiverar energiomsättningen och motverkar negativt miljörelaterat åldrande. Kreatin används även som kosttillskott för att öka prestationsförmågan inom idrotten, som en slags energibooster. - Negativ miljöpåverkan och fria radikaler kan motverkas effektivt så att åldringsprocessen saktar ner. Till och med äldre hudceller (det bildas nya hela tiden) får en ny "kick" så att de negativa effekterna på huden såsom minskad elasticitet bromsas upp, avslutar Iréne von Arronet. Annemarie Börlinds produktsortiment hjälper och stödjer hudens naturliga funktion och består av ekologiskt odlade och noggrant kontrollerade vegetabiliska råvaror. De är alltid dermatologiskt testade på människor, aldrig på djur, för effekt och hudvänlighet. Även förpackningarna är framtagna med största möjliga hänsyn till natur och miljö och produceras av återvinningsbara eller biologiskt nedbrytbara material. Flera av företagets hudvårdsprodukter har uppmärksammats internationellt och bland annat vunnit respektingivande och förtroendebyggande branschpriser i såväl Frankrike som USA. Säljs, i hälsobutiker, hos hudterapeuter, via internet samt hos utvalda SPA-anläggningar över hela landet. Samtliga Börlind-produkter hjälper hudens naturliga funktion och består till 100 procent av vegetabiliska råvaror som botaniska oljor och vårdande, lugnande och fuktgivande växtextrakt. Cirkapris: 800 kronor för 30 ml. För ytterligare information, kontakta Iréne von Arronet på 0173-311 00, 0708-11 08 33 eller boerlind@arronet.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ökad energiomsättning mot åldrad hy

2010-04-21
Hemligheten bakom NatuRepair är ett komplex av aktiverade ceramider med C- och E-vitamin, kreatin och hyaluronsyra som ökar energiomsättningen i hyn och tillför fukt. Kreatin finns naturligt i huden och stimulerar cellomsättningen, vilket i sin tur motverkar negativt miljörelaterat åldrande.

Några av hudens värsta fiender som får den att åldras i förtid är torr inomhusluft, smutsig stadsmiljö och hårt vinterväder. Genom regelbunden användning av produkten hjälper man hyn på traven genom att stimulera ny cellbildning. Lagom till höst- och vintersäsongen lanserar nu eko-kosmetikföretaget Annemarie Börlind produkten NatuRepair - Skin Renewal Fluid, en lotion som enligt företaget bromsar åldrandet och gör huden både slätare och mjukare.

- NatuRepair - Skin Renewal Fluid är en ljuvlig lotion med härlig doft som gör huden slät, mjuk och fin. Det är helt enkelt en underbar produkt, säger Iréne von Arronet, representant för Annemarie Börlind i Sverige.
- Det ligger många år av forskning och vunna erfarenheter bakom varje ny produkt från Börlind, fortsätter hon.

Hemligheten bakom NatuRepair är ett komplex man kallar Bio-recell av aktiverade ceramider med höga halter C- och E-vitamin, kreatin och hyaluronsyra som ökar energiomsättningen i huden och tillför fukt. Kreatin finns naturligt i huden och stimulerar cellomsättningen, aktiverar energiomsättningen och motverkar negativt miljörelaterat åldrande. Kreatin används även som kosttillskott för att öka prestationsförmågan inom idrotten, som en slags energibooster.

- Negativ miljöpåverkan och fria radikaler kan motverkas effektivt så att åldringsprocessen saktar ner. Till och med äldre hudceller (det bildas nya hela tiden) får en ny "kick" så att de negativa effekterna på huden såsom minskad elasticitet bromsas upp, avslutar Iréne von Arronet.

Annemarie Börlinds produktsortiment hjälper och stödjer hudens naturliga funktion och består av ekologiskt odlade och noggrant kontrollerade vegetabiliska råvaror. De är alltid dermatologiskt testade på människor, aldrig på djur, för effekt och hudvänlighet. Även förpackningarna är framtagna med största möjliga hänsyn till natur och miljö och produceras av återvinningsbara eller biologiskt nedbrytbara material. Flera av företagets hudvårdsprodukter har uppmärksammats internationellt och bland annat vunnit respektingivande och förtroendebyggande branschpriser i såväl Frankrike som USA. Säljs, i hälsobutiker, hos hudterapeuter, via internet samt hos utvalda SPA-anläggningar över hela landet.

Samtliga Börlind-produkter hjälper hudens naturliga funktion och består till 100 procent av vegetabiliska råvaror som botaniska oljor och vårdande, lugnande och fuktgivande växtextrakt. Cirkapris: 800 kronor för 30 ml.

För ytterligare information, kontakta Iréne von Arronet på 0173-311 00, 0708-11 08 33 eller boerlind@arronet.se.

Senaste nyheter