Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Nyhetsbrev från Green Laces

https://www.klimatsmart.se/images/news/greenlaces2_189x119.gif

Hej! Nu tror du bergis att jag ska säga något om vädret eller hur? Om vårvädret som aldrig kommer, avsaknaden av rejält fågeltut i träden och längtan efter de där musöronen i träden? Men det känns ju som om var och varenda människa tjatar om detta, så jag tycker vi ska fokusera på de otroligt balla grejerna som faktiskt händer. Vi har till exempel fått in exklusiva väskor och skor från Cri de Coeur. Med exklusiva menar vi, förutom att produkterna har fantastisk kvalitet och design, att det finns ett fåtal exemplar i Sverige och att det är hos oss de går att köpa. Javisst är vi lite malliga över det! Väskan Blake har nästan sålt slut och Josie i brunt verkar kunna bli vårens favorit. Reneu har förbättrat sin design med den populära tryckavlastande sulan och ger oss i vår Suki i tre underbara färger. En mjukt och följsam ballerina i hampa, lycra och med en fin gummisula. Ingen har väl undgått våra ekologiska sneakers? Tre olika modeller i massor med färger. Välj Sleek för en stilren vardagslook när du bär byxor, gula hi cuts till vårklänningen och blå low cuts till den där schysta kvällskonserten. Eller så gör du som de flesta av våra kunder – du följer ditt eget smarta huvud. Våren brukar innebära många roliga events för vår del och fantastiska möten med er. Närmast på agendan står Vegofesten i Örebro nu på lördag, 27 april. Det är tredje året i rad vi deltar och vi ser mycket fram emot det då det är ett av de trevligaste vegoevent Sverige har. 1 juni tar vi med våra bästa kängor och njuter av kärlek och solidaritet på Kafè 44 i Stockholm och bara fem dagar senare smäller vi av vår musikfestival tillsammans med Make Musik Sthlm på Hökens gata 7. Så anteckna i kalendern och dansa våren välkommen med oss.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Nyhetsbrev från Green Laces

2013-04-23
Hej!

Nu tror du bergis att jag ska säga något om vädret eller hur? Om vårvädret som aldrig kommer, avsaknaden av rejält fågeltut i träden och längtan efter de där musöronen i träden? Men det känns ju som om var och varenda människa tjatar om detta, så jag tycker vi ska fokusera på de otroligt balla grejerna som faktiskt händer.

Vi har till exempel fått in exklusiva väskor och skor från Cri de Coeur. Med exklusiva menar vi, förutom att produkterna har fantastisk kvalitet och design, att det finns ett fåtal exemplar i Sverige och att det är hos oss de går att köpa. Javisst är vi lite malliga över det!

Väskan Blake har nästan sålt slut och Josie i brunt verkar kunna bli vårens favorit.

Reneu har förbättrat sin design med den populära tryckavlastande sulan och ger oss i vår Suki i tre underbara färger. En mjukt och följsam ballerina i hampa, lycra och med en fin gummisula.

Ingen har väl undgått våra ekologiska sneakers? Tre olika modeller i massor med färger. Välj Sleek för en stilren vardagslook när du bär byxor, gula hi cuts till vårklänningen och blå low cuts till den där schysta kvällskonserten. Eller så gör du som de flesta av våra kunder – du följer ditt eget smarta huvud.

Våren brukar innebära många roliga events för vår del och fantastiska möten med er. Närmast på agendan står Vegofesten i Örebro nu på lördag, 27 april. Det är tredje året i rad vi deltar och vi ser mycket fram emot det då det är ett av de trevligaste vegoevent Sverige har. 1 juni tar vi med våra bästa kängor och njuter av kärlek och solidaritet på Kafè 44 i Stockholm och bara fem dagar senare smäller vi av vår musikfestival tillsammans med Make Musik Sthlm på Hökens gata 7. Så anteckna i kalendern och dansa våren välkommen med oss.
Källa: Green Laces

Senaste nyheter