Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Nygårdsannas ekologiska kläder online hos Hildur.se

https://www.klimatsmart.se/images/news/NYA_HV_2014.jpg

Nygårdsannas kläder passar in i det moderna modet utan att vara för trendiga. Det är välgjorda kläder som både kvalitetsmässigt och stilmässigt håller i många år och bara blir vackrare med tiden. Tygerna och garnerna går i naturens nyanser och plaggen har många detaljer från textilt hantverk som exempelvis korsstygn, välgjorda fickor och lappade detaljer. Nygårds Anna Bengtsson startade sitt klädmärke Nygårdsanna redan 1993 och friade därmed 20-år som företag 2013. Nygårdsanna har fått flera fina utmärkelser som Guldknappen, Guldägget och Utmärkt svensk form. Nu kan du köpa Nygårdsannas stickade plagg och linnekläder online hos Hildur.se! För mer information och beställning gå in på www.hildur.se eller kontakta oss på 031-10 20 43 eller mejla till info@hildur.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Nygårdsannas ekologiska kläder online hos Hildur.se

2014-10-17
Nygårdsannas kläder passar in i det moderna modet utan att vara för trendiga. Det är välgjorda kläder som både kvalitetsmässigt och stilmässigt håller i många år och bara blir vackrare med tiden.

Tygerna och garnerna går i naturens nyanser och plaggen har många detaljer från textilt hantverk som exempelvis korsstygn, välgjorda fickor och lappade detaljer.

Nygårds Anna Bengtsson startade sitt klädmärke Nygårdsanna redan 1993 och friade därmed 20-år som företag 2013. Nygårdsanna har fått flera fina utmärkelser som Guldknappen, Guldägget och Utmärkt svensk form.

Nu kan du köpa Nygårdsannas stickade plagg och linnekläder online hos Hildur.se!

För mer information och beställning gå in på www.hildur.se eller kontakta oss på 031-10 20 43 eller mejla till info@hildur.se.
Källa: Hildur.se

Senaste nyheter