Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Nydala Racing kör miljövänligt

https://www.klimatsmart.se/images/news/nydalaracing192x72.jpg

Här kör vi på miljövänlig el utan att tumma på upplevelsen. Vår anläggning har ett enklare omklädningsrum, två toaletter och ett konferensrum för upp till 20 personer. Som åskådare har du en mycket god överblick på racen som rullar nedanför och t.o.m. under vår balkong. Tack vare att vi kör eldrivna fordon kan vi snabbt och enkelt anpassa effekten efter kundens behov och önskemål. Det gör att vi har något att erbjuda alla, gammal som ung, adrenalinjägare såväl som filbunkar, tjejer och killar. Enda rekommendationen vi har är att man har en ålder av 10 år. Yngre får gärna prova men vi förbehåller oss rätten att avbryta pågående körning av säkerhetsskäl. Gå med oss i kampen för en bättre värld, anslut dig till Team Nydala Racing på www.worldcommunitygrid.org !!! Världens största välgörenhetsnätverk av datorer för beräkningar av humanitära projekt. Denna organisation är övertygad om att en kombination av innovativ teknik, vetanskapliga forskarvisioner samt bidrag ifrån dig och mig kan förändra vår värld till det bättre. Deras framgång beror på oss, tillsammans kan vi göra en skillnad. För närvarande jobbar datorerna i detta gemensamma frivillignätverk med beräkningar till projekt som Fight Aids @ home, Help Conquer Cancer, Nutritious Rice for the World och The Clean Energy Project. Gör som vi skänk bort kapacitet i din dator som du själv inte använder! The Clean Energy Project är det projektet som är närmast besläktat med den verksamheten vi bedriver på Nydala och vår miljömedvetenhet. Vi gör allt vi kan för miljön och förutom att fordonen vi använder i vår dagliga verksamhet har väldigt hög verkningsgrad så köper vi självklart miljömärkt el. Worldcommunitygrids projekt för renare energi drivs av en grupp vid Harvard University, de använder nätverket för att finna material som kan användas till förnyelsebar energiutvinning. Huvudmålet med projektet är att beräkna elektriska egenskaper för tiotusentals nya material för att kunna finna de bästa alternativen för nästa generations solceller.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Nydala Racing kör miljövänligt

2010-01-26
Här kör vi på miljövänlig el utan att tumma på upplevelsen. Vår anläggning har ett enklare omklädningsrum, två toaletter och ett konferensrum för upp till 20 personer. Som åskådare har du en mycket god överblick på racen som rullar nedanför och t.o.m. under vår balkong.

Tack vare att vi kör eldrivna fordon kan vi snabbt och enkelt anpassa effekten efter kundens behov och önskemål. Det gör att vi har något att erbjuda alla, gammal som ung, adrenalinjägare såväl som filbunkar, tjejer och killar. Enda rekommendationen vi har är att man har en ålder av 10 år. Yngre får gärna prova men vi förbehåller oss rätten att avbryta pågående körning av säkerhetsskäl.

Gå med oss i kampen för en bättre värld, anslut dig till Team Nydala Racing på www.worldcommunitygrid.org !!!

Världens största välgörenhetsnätverk av datorer för beräkningar av humanitära projekt. Denna organisation är övertygad om att en kombination av innovativ teknik, vetanskapliga forskarvisioner samt bidrag ifrån dig och mig kan förändra vår värld till det bättre. Deras framgång beror på oss, tillsammans kan vi göra en skillnad.

För närvarande jobbar datorerna i detta gemensamma frivillignätverk med beräkningar till projekt som Fight Aids @ home, Help Conquer Cancer, Nutritious Rice for the World och The Clean Energy Project. Gör som vi skänk bort kapacitet i din dator som du själv inte använder!

The Clean Energy Project är det projektet som är närmast besläktat med den verksamheten vi bedriver på Nydala och vår miljömedvetenhet. Vi gör allt vi kan för miljön och förutom att fordonen vi använder i vår dagliga verksamhet har väldigt hög verkningsgrad så köper vi självklart miljömärkt el.

Worldcommunitygrids projekt för renare energi drivs av en grupp vid Harvard University, de använder nätverket för att finna material som kan användas till förnyelsebar energiutvinning. Huvudmålet med projektet är att beräkna elektriska egenskaper för tiotusentals nya material för att kunna finna de bästa alternativen för nästa generations solceller.

Senaste nyheter