Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Nyanställd miljökonsult på TEM

https://www.klimatsmart.se/images/news/hannatavolatem236x250.jpg

Från och med den 1 mars jobbar Hanna Savola på Stiftelsen TEM vid Lunds universitet. Hanna kommer till oss från Goodpoint där hon arbetade som miljökonsult. Hon har tidigare arbetat på Sustainable Business Hub som projektledare med ansvar för Sustainable Hospitals exportkluster. Hanna har också jobbat som Management Consultant på PA Consulting Group med fokus på strategisk kompetensutveckling, HR-strategi och företagsstrategi. Dessutom har hon varit delaktig i ett antal forskningsuppdrag på Internationella Miljöinstitutet med hållbart och energieffektivt byggande som huvudsakligt fokusområde. Hanna är företagsekonom i grunden och har sedan även tagit en Mastersexamen i strategisk miljöledning från Internationella Miljöinstitutet vid Lunds Universitet. På TEM kommer Hanna att arbeta inom hållbar utveckling med särskilt fokus på strategi, företagens samhällsansvar (CSR), verksamhetssystem, kommunikation och kompetensutveckling.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Nyanställd miljökonsult på TEM

2010-04-01
Hanna Tavola
Från och med den 1 mars jobbar Hanna Savola på Stiftelsen TEM vid Lunds universitet. Hanna kommer till oss från Goodpoint där hon arbetade som miljökonsult.

Hon har tidigare arbetat på Sustainable Business Hub som projektledare med ansvar för Sustainable Hospitals exportkluster. Hanna har också jobbat som Management Consultant på PA Consulting Group med fokus på strategisk kompetensutveckling, HR-strategi och företagsstrategi. Dessutom har hon varit delaktig i ett antal forskningsuppdrag på Internationella Miljöinstitutet med hållbart och energieffektivt byggande som huvudsakligt fokusområde.

Hanna är företagsekonom i grunden och har sedan även tagit en Mastersexamen i strategisk miljöledning från Internationella Miljöinstitutet vid Lunds Universitet. På TEM kommer Hanna att arbeta inom hållbar utveckling med särskilt fokus på strategi, företagens samhällsansvar (CSR), verksamhetssystem, kommunikation och kompetensutveckling.

Hannas kontaktuppgifter hittar du här: www.tem.lu.se/index.php.

<i>Stiftelsen TEM är en verksamhetsdrivande stiftelse vars uppdrag är att hjälpa företag och andra organisationer att förbättra sitt hållbarhetsarbete. Vi är en oberoende aktör som bedriver konsultverksamhet, leder forsknings- och utvecklingsprojekt och håller näringslivsanpassade utbildningar, allt med fokus på hållbarhetsfrågor. Vi finns i Lund, men verkar både nationellt och internationellt. Våra kunder är allt från större koncerner till små och medelstora företag, kommuner och landsting. Vi har ett stort nätverk med samarbetspartners, vilket gör att vi kan åta oss projekt inom ett brett område.</i>
Källa: TEM
Foto: Stiftelsen TEM

Senaste nyheter