Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Ny ekologisk duschkräm för barn

https://www.klimatsmart.se/images/news/weleda-barnduschkram250x238.jpg

Weleda Kids 2in1 Shampoo & Body Wash är en kombinerad rengöring med ekologiskt schampo & duschkräm som rengör milt utan att torka ut. Det mjuka löddret kommer från kokos- och sockertensider och är skonsamt mot ögonen. Rengöringen innehåller vårdande sesamolja och extrakt från ringblomma. Ringblomman har ett högt innehåll av näringsämnen och är känd för sina läkande egenskaper. Tack vare ringblommans många bra funktioner har den varit en värdefull ingrediens i Weledas hudvård för baby och barn i över 50 år. Finns i tre lekfulla helt naturliga dofter Happy Orange, Lively Lime och nyheten Mighty Mint, så att alla barn kan hitta sin favorit! Kan användas dagligen och av alla från 3 år. Weleda är världens mest hållbara företag inom naturlig hudvård. Med hjälp av den innovation och kraft som finns i naturen tillverkar vi naturlig ekologisk hudvård som är Natrue-certifierad och fri från syntetisk doft-, färg- och konserveringsmedel. Våra produkter innehåller inga GMO-ingredienser, mineraloljor, silikoner eller parabener. Vi ser holistiskt på skönhet och hälsa för att stärka både huden och sinnet, men arbetar också för att minimera påverkan på världen runt om oss. Det gör vi genom att aktivt arbeta för rättvisa villkor, hållbara mål och biologisk mångfald genom hela produktionskedjan. Vi tar ansvar för de regioner där vi arbetar och människorna som gör det möjligt för oss att tillverka våra produkter, vilket följer de principer vi har arbetat för i snart 100 år.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Ny ekologisk duschkräm för barn

2019-01-21
Weleda ekologisk duschkräm för barn
Weleda Kids 2in1 Shampoo & Body Wash är en kombinerad rengöring med ekologiskt schampo & duschkräm som rengör milt utan att torka ut. Det mjuka löddret kommer från kokos- och sockertensider och är skonsamt mot ögonen.

Rengöringen innehåller vårdande sesamolja och extrakt från ringblomma. Ringblomman har ett högt innehåll av näringsämnen och är känd för sina läkande egenskaper. Tack vare ringblommans många bra funktioner har den varit en värdefull ingrediens i Weledas hudvård för baby och barn i över 50 år.

Finns i tre lekfulla helt naturliga dofter Happy Orange, Lively Lime och nyheten Mighty Mint, så att alla barn kan hitta sin favorit!

Kan användas dagligen och av alla från 3 år.

Weleda är världens mest hållbara företag inom naturlig hudvård. Med hjälp av den innovation och kraft som finns i naturen tillverkar vi naturlig ekologisk hudvård som är Natrue-certifierad och fri från syntetisk doft-, färg- och konserveringsmedel. Våra produkter innehåller inga GMO-ingredienser, mineraloljor, silikoner eller parabener.

Vi ser holistiskt på skönhet och hälsa för att stärka både huden och sinnet, men arbetar också för att minimera påverkan på världen runt om oss. Det gör vi genom att aktivt arbeta för rättvisa villkor, hållbara mål och biologisk mångfald genom hela produktionskedjan. Vi tar ansvar för de regioner där vi arbetar och människorna som gör det möjligt för oss att tillverka våra produkter, vilket följer de principer vi har arbetat för i snart 100 år.
Källa: Weleda

Senaste nyheter