Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Norrgavels förvaringsserie till kampanjpris

https://www.klimatsmart.se/images/news/norrgavel-forvaring211x265.jpg

Vi förbereder en uppdatering av vår förvaring. Just nu finns utvalda modeller av vitrinskåp i olika höjder och garderober med begränsad valmöjlighet att beställa till kampanjpris. Titta på Höga Skåp eller Mellanhög Förvaring. Antalet skåp och garderober är begränsat. Gäller så länge lagret räcker. Vänerbjudande! Ulle-toffor 20% En riktig Norrgavel-favorit! Tofflor i ull, som värmer när det är kallt, men som ändå känns luftiga när det är varmt tack vare ullens egenskaper. Fotbädden är uppbyggd av latex vilket ger ett par bekväma tofflor med stöd för hålfoten. Läs mer om Ulle och se våra modeller. Pris från 440:- (550:-) Ps. Ett par tofflor är en perfekt present till far på farsdag den 8/11. Gäller Norrgavelvänner t.o.m. 22/11 Nya beslag: Med Norrgavels handtag och knoppar förändra du enkelt dina befintliga möbler, garderober, köksskåp etc. Höstens nya beslag är framförallt i mässing och med skinndetaljer. Se våra handtag och knoppar Julen smyger sig på... Med mörkare kvällar börjar det närma sig tiden då fönster lyses upp av adventsstjärnor. I våra butiker har vi hängt upp både nya stjärnor och gamla favoriter i många olika färger, mönster och storlekar. Nyhet! Handklippta granar i syrafri kartong som är fina att hänga en och en eller fler ihop i olika storlekar för att bilda en liten skog. Finns i tre olika höjder i gröna och grönblå nyanser. Elljusstaken Julius har blivit en riktigt klassiker och finns i många olika färger. Den grå-färgen är framtagen för Norrgavel i samarbete med Jerker Andersson och säljs exklusivt hos oss. Ljusstakarna Whirlabout är inspirerad av de klassiska änglaspelen där värmen från levande ljus får änglarna att snurra. De är tillverkade för hand i Holland och finns i tre storlekar. I butik i november. Elljusstaken December i rå mässing blir med sitt finstämda och enkla formspråk snabbt en favorit, som kanske till och med får stå framme året om… Finns med 4 eller 6 ljus. Den praktiska Stumpastaken gör att ljusstumpar kommer till användning på ett smart och snyggt sätt. Ljusstaken är tillverkad i Sverige av 100 % återvunnen aluminium med plats för 9 st ljusstumpar och/eller värmeljus. Julklappar till dina anställda! Köp julklappar till dina anställda hos oss på Norrgavel. Vi hjälper dig gärna att välja och slår sedan in fina paket. Nyhet! Norrgavel & Flattered! En klassisk ballerinasko designad för inomhusbruk. Nu med skinn som kommer från ekologiska svenska hägn och gårdar. Skinnet har vegetabiliskt garvats på Tärnsjö Garveri. Dust bag i ekologisk bomull och skobox i svenskt returpapper. Finns i färgerna cognac och Norrgavelspecial i svart vegetabilisk garvad mocka!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Norrgavels förvaringsserie till kampanjpris

2015-11-05
Vi förbereder en uppdatering av vår förvaring. Just nu finns utvalda modeller av vitrinskåp i olika höjder och garderober med begränsad valmöjlighet att beställa till kampanjpris.

Titta på Höga Skåp eller Mellanhög Förvaring.
Antalet skåp och garderober är begränsat. Gäller så länge lagret räcker.

Vänerbjudande! Ulle-toffor 20%
En riktig Norrgavel-favorit! Tofflor i ull, som värmer när det är kallt, men som ändå känns luftiga när det är varmt tack vare ullens egenskaper. Fotbädden är uppbyggd av latex vilket ger ett par bekväma tofflor med stöd för hålfoten. Läs mer om Ulle och se våra modeller.
Pris från 440:- (550:-)

Ps. Ett par tofflor är en perfekt present till far på farsdag den 8/11. Gäller Norrgavelvänner t.o.m. 22/11

Nya beslag:
Med Norrgavels handtag och knoppar förändra du enkelt dina befintliga möbler, garderober, köksskåp etc. Höstens nya beslag är framförallt i mässing och med skinndetaljer. Se våra handtag och knoppar

Julen smyger sig på...
Med mörkare kvällar börjar det närma sig tiden då fönster lyses upp av adventsstjärnor. I våra butiker har vi hängt upp både nya stjärnor och gamla favoriter i många olika färger, mönster och storlekar.

Nyhet! Handklippta granar i syrafri kartong som är fina att hänga en och en eller fler ihop i olika storlekar för att bilda en liten skog. Finns i tre olika höjder i gröna och grönblå nyanser.

Elljusstaken Julius har blivit en riktigt klassiker och finns i många olika färger. Den grå-färgen är framtagen för Norrgavel i samarbete med Jerker Andersson och säljs exklusivt hos oss.

Ljusstakarna Whirlabout är inspirerad av de klassiska änglaspelen där värmen från levande ljus får änglarna att snurra. De är tillverkade för hand i Holland och finns i tre storlekar. I butik i november.

Elljusstaken December i rå mässing blir med sitt finstämda och enkla formspråk snabbt en favorit, som kanske till och med får stå framme året om… Finns med 4 eller 6 ljus.

Den praktiska Stumpastaken gör att ljusstumpar kommer till användning på ett smart och snyggt sätt. Ljusstaken är tillverkad i Sverige av 100 % återvunnen aluminium med plats för 9 st ljusstumpar och/eller värmeljus.

Julklappar till dina anställda!
Köp julklappar till dina anställda hos oss på Norrgavel. Vi hjälper dig gärna att välja och slår sedan in fina paket.

Nyhet! Norrgavel & Flattered!
En klassisk ballerinasko designad för inomhusbruk. Nu med skinn som kommer från ekologiska svenska hägn och gårdar. Skinnet har vegetabiliskt garvats på Tärnsjö Garveri. Dust bag i ekologisk bomull och skobox i svenskt returpapper.

Finns i färgerna cognac och Norrgavelspecial i svart vegetabilisk garvad mocka!
Källa: Norrgavel

Senaste nyheter