Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Naturligt långa ögonfransar

https://www.klimatsmart.se/images/news/lash250x166.jpg

Vackra ögonfransar som sträcker sig långt upp mot himlen är vi många som önskar. Många av er läsare har kanske sett eller hört talas om olika produkter som ska göra ögonfransarna längre. Frågan många säkerligen ställer sig är: fungerar det verkligen? Det undrade vi också! Därför testade vi helt enkelt. Vi fick nys om en ögonfransnäring som är 100 % naturlig och kunde därför inte undvika att prova. Lashfood Natural eyelash conditioner är en helt naturlig ögonfransnäring som man har kunnat bevisa faktiskt har effekt på fransarna. Den är fri från syntetiska doftämnen och andra skadliga ingredienser. Lashfood är inte testat på djur och även fri från gluten. Om du använder denna regelbundet ska dina fransar bli längre, fylligare och dessutom starkare. Ingredienserna som möjliggör detta är bl.a. olika örtextrakt, naturligt växtextrakt, soyaprotein mm. Visst låter det som en mirakelprodukt? Men fungerar det då? Vi har nu testat Lashfood i ett par månader för att se om ögonfransarna börjar sätta fart. Och visst märkte vi skillnad! Vi provade både på de övre – och undre fransarna och framförallt på de undre såg vi ganska stor skillnad. Nu måste vi dock påpeka att man inte får flera cm längre fransar, utan det är ett par millimeter det handlar om, men det syns! En förpackning ska räcka i ungefär 5 månader och man lägger på ett tunt lager varje kväll. Priset är ganska högt vilket gör att vi funderar lite över om det är värt det eller ej. Men vi lämnar det till var och en av er att avgöra. Men överlag har vi ett positivt intryck av produkten. Pris: 895 kr

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Naturligt långa ögonfransar

2012-08-14
Vackra ögonfransar som sträcker sig långt upp mot himlen är vi många som önskar. Många av er läsare har kanske sett eller hört talas om olika produkter som ska göra ögonfransarna längre. Frågan många säkerligen ställer sig är: fungerar det verkligen? Det undrade vi också! Därför testade vi helt enkelt. Vi fick nys om en ögonfransnäring som är 100 % naturlig och kunde därför inte undvika att prova.

Lashfood Natural eyelash conditioner är en helt naturlig ögonfransnäring som man har kunnat bevisa faktiskt har effekt på fransarna. Den är fri från syntetiska doftämnen och andra skadliga ingredienser. Lashfood är inte testat på djur och även fri från gluten. Om du använder denna regelbundet ska dina fransar bli längre, fylligare och dessutom starkare. Ingredienserna som möjliggör detta är bl.a. olika örtextrakt, naturligt växtextrakt, soyaprotein mm. Visst låter det som en mirakelprodukt? Men fungerar det då?

Vi har nu testat Lashfood i ett par månader för att se om ögonfransarna börjar sätta fart. Och visst märkte vi skillnad! Vi provade både på de övre – och undre fransarna och framförallt på de undre såg vi ganska stor skillnad. Nu måste vi dock påpeka att man inte får flera cm längre fransar, utan det är ett par millimeter det handlar om, men det syns! En förpackning ska räcka i ungefär 5 månader och man lägger på ett tunt lager varje kväll. Priset är ganska högt vilket gör att vi funderar lite över om det är värt det eller ej. Men vi lämnar det till var och en av er att avgöra. Men överlag har vi ett positivt intryck av produkten.

Pris: 895 kr

Hemsida: www.lashfood.se

Skrivet av Josefine Grahn på bloggen En lagom dos grönt.

Senaste nyheter