Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Mundekullaforum 15-16 juni

https://www.klimatsmart.se/images/news/mundekullaforum.jpg

Mundekullaforum inspirerar, utmanar och utvecklar synsätten kring hållbart ledarskap. 14 ledare och inspiratörer vänder och vrider på begreppet ”Ledarskap i en ny tid”. Under dag 1 berörs det individuella perspektivet och vår egen möjlighet att påverka av bla Nanne Bergstrand (årets ledar 2008), Lou Rossling, Malin Berghagen, Läkaren Bo Ahrenfelt och Religionshistorikern Anton Geels. Temat för dag 2 är det kontextuella perspektivet i form av omvärldsfaktorer och gruppfaktorer. Föreläser gör bl.a. Meteorolog Pär Holmgren, Mats Birgersson (Fresh AB) och Susanne Broman (Ledarskaputvecklare på ITT). Läs mer på www.mundekullaforum.se! Vision och syfte: Mundekulla Forums syfte är att inspirera, utmana och utveckla synsätten kring hållbart ledarskap. Vi lever i en tid av stora förändringar där allt högre krav sätts på organisationer och ledarskap. Hur ser framtidens ledarskap ut? Hur skapar vi bra team och hur utvecklas de anställda inom organisationen. Hur skapas framgång och delaktighet utifrån en gemensam vision? Hur motiverar vi medarbetarna till att vilja jobba med glädje och effektivitet. Hur leder vi oss själva och våra företag med ökat samhällsansvar? Mundekulla Kurs- och Retreatgårds verksamhet inbegriper kurser och konferenser inom hälsa, ledarskap och personlig utveckling utifrån ledorden stillhet, kreativitet och möten. Peter Elmberg är föreståndare och utbildad beteendevetare med inriktning på organisation och ledarutveckling.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Mundekullaforum 15-16 juni

2009-06-05
Mundekullaforum 15-16 juni
Mundekullaforum inspirerar, utmanar och utvecklar synsätten kring hållbart ledarskap. 14 ledare och inspiratörer vänder och vrider på begreppet ”Ledarskap i en ny tid”.

Under dag 1 berörs det individuella perspektivet och vår egen möjlighet att påverka av bla Nanne Bergstrand (årets ledar 2008), Lou Rossling, Malin Berghagen, Läkaren Bo Ahrenfelt och Religionshistorikern Anton Geels.

Temat för dag 2 är det kontextuella perspektivet i form av omvärldsfaktorer och gruppfaktorer. Föreläser gör bl.a. Meteorolog Pär Holmgren, Mats Birgersson (Fresh AB) och Susanne Broman (Ledarskaputvecklare på ITT). Läs mer på www.mundekullaforum.se!

Vision och syfte:
Mundekulla Forums syfte är att inspirera, utmana och utveckla synsätten kring hållbart ledarskap. Vi lever i en tid av stora förändringar där allt högre krav sätts på organisationer och ledarskap. Hur ser framtidens ledarskap ut? Hur skapar vi bra team och hur utvecklas de anställda inom organisationen. Hur skapas framgång och delaktighet utifrån en gemensam vision? Hur motiverar vi medarbetarna till att vilja jobba med glädje och effektivitet. Hur leder vi oss själva och våra företag med ökat samhällsansvar?

Mundekulla Kurs- och Retreatgårds verksamhet inbegriper kurser och konferenser inom hälsa, ledarskap och personlig utveckling utifrån ledorden stillhet, kreativitet och möten. Peter Elmberg är föreståndare och utbildad beteendevetare med inriktning på organisation och ledarutveckling.
Källor:
Foto: Mundekullaforum

Senaste nyheter