Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Movehome öppnar klimatsmart visningshus i Haninge

https://www.klimatsmart.se/images/news/movehome-klimatsmartavillan250x174.jpg

Genom Bygg online var hustillverkaren Movehome först i landet med att digitalisera husaffären och har snabbt etablerat sig bland de största småhusvarumärkena. Movehome kan dessutom som enda aktör i kategorin stycketillverkade trähus erbjuda ett Svanenmärkt hem. - Nu är det premiär för ett klimatsmart visningshus där miljömärkta material matchas med begagnade möbler och solceller, berättar Anneli Johansson, affärschef på Movehome. Husmodellen HOME #601 har uppförts som visningshus i Vega, Haninge. För att följa upp det faktum att huset byggts med material godkända enligt Svanens högt ställda krav har fler hållbara dimensioner adderats. På taket sitter därför högeffektiva solceller vilket är positivt för såväl miljö som plånbok. Istället för att köpa in helt nya möbler har begagnade köpts in från privatpersoner via Blocket. – Att återanvända istället för att köpa nytt är verkligen klimatsmart och något vi vill uppmuntra, säger Anneli Johansson. Framåt nästa sommar kommer även trädgården omkring huset att blomstra och frodas. Att odla grönsaker och blommor bidrar till att både människor och natur mår väl. – Självklart kommer bin och insekter att få egna hus från Movehome i trädgården, säger Anneli Johansson. HOME #601 är ett finurligt kameleonthus med härligt öppen planlösning och avskild praktisk entré. Genom möjligheten att välja till ett extra rum på entréplanet kan man flytta in med den lilla familjen och vänta med att inreda vindsplanet tills läget är rätt. Eller flytta in med hela huset klart och då ha ytterligare tre rum, dubbla klädkammare och en gemensam yta för TV, lek eller arbete en trappa upp. Premiärvisning sker söndag 15 september. Upplev visningshuset på movehome.se/visningar/haninge-vega-home-601

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Movehome öppnar klimatsmart visningshus i Haninge

2019-09-13
Klimatsmart villa från Movehome
Genom Bygg online var hustillverkaren Movehome först i landet med att digitalisera husaffären och har snabbt etablerat sig bland de största småhusvarumärkena. Movehome kan dessutom som enda aktör i kategorin stycketillverkade trähus erbjuda ett Svanenmärkt hem. - Nu är det premiär för ett klimatsmart visningshus där miljömärkta material matchas med begagnade möbler och solceller, berättar Anneli Johansson, affärschef på Movehome.

Husmodellen HOME #601 har uppförts som visningshus i Vega, Haninge. För att följa upp det faktum att huset byggts med material godkända enligt Svanens högt ställda krav har fler hållbara dimensioner adderats. På taket sitter därför högeffektiva solceller vilket är positivt för såväl miljö som plånbok. Istället för att köpa in helt nya möbler har begagnade köpts in från privatpersoner via Blocket.

– Att återanvända istället för att köpa nytt är verkligen klimatsmart och något vi vill uppmuntra, säger Anneli Johansson.

Framåt nästa sommar kommer även trädgården omkring huset att blomstra och frodas. Att odla grönsaker och blommor bidrar till att både människor och natur mår väl.

– Självklart kommer bin och insekter att få egna hus från Movehome i trädgården, säger Anneli Johansson.

HOME #601 är ett finurligt kameleonthus med härligt öppen planlösning och avskild praktisk entré. Genom möjligheten att välja till ett extra rum på entréplanet kan man flytta in med den lilla familjen och vänta med att inreda vindsplanet tills läget är rätt. Eller flytta in med hela huset klart och då ha ytterligare tre rum, dubbla klädkammare och en gemensam yta för TV, lek eller arbete en trappa upp.

Premiärvisning sker söndag 15 september.

Upplev visningshuset på movehome.se/visningar/haninge-vega-home-601
Källa: Movehome

Senaste nyheter