Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Mötesplats för socialt ansvarstagande

https://www.klimatsmart.se/images/news/meetingpoint250x97.jpg

Stiftelsen Teknikdalen och Peace & Love Foundation presenterar The Meeting Point, en mötesplats för människor med varma hjärtan och skarpa hjärnor som tillsammans tar fram idéer till lösningar på verkliga utmaningar inom hållbarhet och socialt ansvarstagande. Det är en framtidsworkshop som utgår från befintliga behov hos företag som SSAB och Borlänge Energi och organisationer som Peace & Love och Region Dalarna. - Region Dalarna ser The Meeting Point som en möjlighet att få till lösningar, göra skillnad och se förändring. Unga är viktiga för den regionala utvecklingen och vi vill med vårt case kring unga och social hållbarhet ta ytterligare steg mot att vara Sveriges bästa ungdomsregion, säger Sara Tigerström på Region Dalarna. The Meeting Point samlar personer som vill förändra, som är beredda att lyssna och dela med sig av sin erfarenhet och kunskap. Alla deltagare kommer att få en kortare utbildning i kreativa principer och kring hur man skapar delaktighet på djupet. Detta lägger grunden för resten av programmet som drivs framåt av professionella processledare. Bland inspiratörer och deltagare finns några av landets mest aktuella personer inom design, kultur, näringsliv, politik, vetenskap. etc. - Peace & Love har som mål att bli Sveriges renaste festival. SSAB är verksamma i Borlänge och vill stödja goda miljöinitiativ, säger Jonas Larsson, miljöchef på SSAB i Borlänge som också har ett eget case på plats. De företag och organisationer som presenterar sina utmaningar finns också själva med under dagarna och tar med sig relevanta idéer hem i sitt fortsatta arbete kring frågorna. På webbplatsen finns all information om arrangörer, partners, frågeställningar, deltagare och inspiratörer. För mer information, kontakta: Mosa Alasaly, Event Manager, 0243-24 64 20, mosa.alasaly@themeetingpoint.se.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Mötesplats för socialt ansvarstagande

2012-04-24
Stiftelsen Teknikdalen och Peace & Love Foundation presenterar The Meeting Point, en mötesplats för människor med varma hjärtan och skarpa hjärnor som tillsammans tar fram idéer till lösningar på verkliga utmaningar inom hållbarhet och socialt ansvarstagande. Det är en framtidsworkshop som utgår från befintliga behov hos företag som SSAB och Borlänge Energi och organisationer som Peace & Love och Region Dalarna.

- Region Dalarna ser The Meeting Point som en möjlighet att få till lösningar, göra skillnad och se förändring. Unga är viktiga för den regionala utvecklingen och vi vill med vårt case kring unga och social hållbarhet ta ytterligare steg mot att vara Sveriges bästa ungdomsregion, säger Sara Tigerström på Region Dalarna.

The Meeting Point samlar personer som vill förändra, som är beredda att lyssna och dela med sig av sin erfarenhet och kunskap. Alla deltagare kommer att få en kortare utbildning i kreativa principer och kring hur man skapar delaktighet på djupet. Detta lägger grunden för resten av programmet som drivs framåt av professionella processledare. Bland inspiratörer och deltagare finns några av landets mest aktuella personer inom design, kultur, näringsliv, politik, vetenskap. etc.

- Peace & Love har som mål att bli Sveriges renaste festival. SSAB är verksamma i Borlänge och vill stödja goda miljöinitiativ, säger Jonas Larsson, miljöchef på SSAB i Borlänge som också har ett eget case på plats.

De företag och organisationer som presenterar sina utmaningar finns också själva med under dagarna och tar med sig relevanta idéer hem i sitt fortsatta arbete kring frågorna. På webbplatsen finns all information om arrangörer, partners, frågeställningar, deltagare och inspiratörer.

För mer information, kontakta:
Mosa Alasaly, Event Manager, 0243-24 64 20, mosa.alasaly@themeetingpoint.se.

Arrangörer:
Peace & Love Foundation: www.peaceandlovefoundation.nu/
Stiftelsen Teknikdalen: www.teknikdalen.se/

Senaste nyheter