Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Möt Svensk Fjärrvärme i Almedalen

https://www.klimatsmart.se/images/news/svenskfjarrvarme240x96a.jpg

Det är återigen dags för Almedalsveckan. Den så kallade politikerveckan samlar en stor del av Sveriges beslutsfattare, företag och organisationer i Visby en vecka och en av de starkaste symbolerna för den svenska demokratin. Höjdpunkterna är naturligtvis partiledartalen men även seminarier och andra evenemang samlar många intresserade. På plats finns även Svensk Fjärrvärme. Almedalsveckan slår återigen rekord i antal evenemang och närmar sig nu 2300 aktiviteter under veckan, som inleds med Kristdemokraterna den 30 juni och avslutas med Socialdemokraterna nästa söndag, den 7 juli. Dessutom är 500 journalister och uppemot 1000 arrangörer anmälda. Svensk Fjärrvärme är förstås på plats och ser fram emot att få knyta nya kontakter och sprida kunskap om fjärrvärme och fjärrkyla och deras miljöfördelar. Vi är också en av alla arrangörerna under Almedalsveckan, där vi arrangerar två seminarier, i samverkan med andra: Det bästa lösningarna för framtidens infrastruktur (Nystad) tillsammans med Avfall Sverige, Energigas Sverige och Svenskt Vatten, tisdagen den 2 juli 2013, kl. 08:30 - 10:00. Energispektrum med nio energibranschorganisationer och sju medlemsföretag, onsdag den 3 juli 2013, kl.10:30 - 12:00. Där kan du höra årets energidebatt, mellan riksdagens energipolitiska talespersoner, på temat Vad betyder energin för vår ekonomi och sysselsättning? Dessutom medverkar Svensk Fjärrvärmes vd Ulrika Jardfelt vid ett antal andra seminarier. Välkommen, om du är på plats under Almedalsveckan!

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Möt Svensk Fjärrvärme i Almedalen

2013-06-30
Det är återigen dags för Almedalsveckan. Den så kallade politikerveckan samlar en stor del av Sveriges beslutsfattare, företag och organisationer i Visby en vecka och en av de starkaste symbolerna för den svenska demokratin. Höjdpunkterna är naturligtvis partiledartalen men även seminarier och andra evenemang samlar många intresserade. På plats finns även Svensk Fjärrvärme.

Almedalsveckan slår återigen rekord i antal evenemang och närmar sig nu 2300 aktiviteter under veckan, som inleds med Kristdemokraterna den 30 juni och avslutas med Socialdemokraterna nästa söndag, den 7 juli. Dessutom är 500 journalister och uppemot 1000 arrangörer anmälda.

Svensk Fjärrvärme är förstås på plats och ser fram emot att få knyta nya kontakter och sprida kunskap om fjärrvärme och fjärrkyla och deras miljöfördelar. Vi är också en av alla arrangörerna under Almedalsveckan, där vi arrangerar två seminarier, i samverkan med andra:

Det bästa lösningarna för framtidens infrastruktur (Nystad) tillsammans med Avfall Sverige, Energigas Sverige och Svenskt Vatten, tisdagen den 2 juli 2013, kl. 08:30 - 10:00.

Energispektrum med nio energibranschorganisationer och sju medlemsföretag, onsdag den 3 juli 2013, kl.10:30 - 12:00. Där kan du höra årets energidebatt, mellan riksdagens energipolitiska talespersoner, på temat Vad betyder energin för vår ekonomi och sysselsättning?

Dessutom medverkar Svensk Fjärrvärmes vd Ulrika Jardfelt vid ett antal andra seminarier.

Välkommen, om du är på plats under Almedalsveckan!

Senaste nyheter