Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Möt Grandmothers i Stockholm 11-14 juli

https://www.klimatsmart.se/images/news/ring250x193.jpg

Auroras Ring är en ideell förening som är djupt engagerad i vad som händer globalt med Moder Jord. Ett inititativ som bland annat uppstått som en respons på Same Laila Spiks inbjudan av “The International Council of Thirteen Indigenous Grandmothers“ till Sverige. Vårt ändamål är att värna om livet på Moder Jord för de kommande sju generationerna. Vi vill verka för att kunskap och visdom förmedlas som hjälper oss att leva i enhet, harmoni, fred och balans med Moder Jord och alla hennes levnadsformer. Vi vill skapa möjligheter för att utbyte kan ske mellan representanter från urbefolkningar och andra kulturer som leder till livsbejakande levnadssätt och tolerans av vår mångkulturella globala mänsklighet. Vi stödjer ursprungsbefolkningars rätt att bibehålla och bevara sina traditioner, sin mark, mediciner, språk, böneceremonier och kulturer. Föreningen är öppen för familjer, fysiska och juridiska personer. Vi kallar alla Grandmothers och Grandfathers att komma till Rådsmöte i Stockholm! Mötet hedrar det samiska folket och alla ursprungsbefolkningar. Vi möts under fyra dagar för att värna och hedra jorden vi ärvde så att vi med kärlek och omsorg kan lämna över till de kommande generationerna. 11:e-14:e juli på Clarion Hotel Stockholm Program 09.00-18.00 och kvällsaktiviteter 11:e juli Luftens dag, Människan i relation 12:e juli Jordens dag, Människan och naturen 13:e juli Vattnets dag, Människan och vattnet 14:e juli Eldens dag, Människan och kosmos En del av programmet är att samlas vid elden 3 gånger om dagen där Grandmothers delar ceremonier från sina kulturer. Pris: 1.750 SEK för alla 4 dagar. 500 SEK för dagsbiljett. Speciellt program för barn och ungdomar 0 SEK Biljetter bokas via ticnet.se

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Möt Grandmothers i Stockholm 11-14 juli

2013-06-10
Auroras Ring är en ideell förening som är djupt engagerad i vad som händer globalt med Moder Jord. Ett inititativ som bland annat uppstått som en respons på Same Laila Spiks inbjudan av “The International Council of Thirteen Indigenous Grandmothers“ till Sverige. Vårt ändamål är att värna om livet på Moder Jord för de kommande sju generationerna.

Vi vill verka för att kunskap och visdom förmedlas som hjälper oss att leva i enhet, harmoni, fred och balans med Moder Jord och alla hennes levnadsformer. Vi vill skapa möjligheter för att utbyte kan ske mellan representanter från urbefolkningar och andra kulturer som leder till livsbejakande levnadssätt och tolerans av vår mångkulturella globala mänsklighet.

Vi stödjer ursprungsbefolkningars rätt att bibehålla och bevara sina traditioner, sin mark, mediciner, språk, böneceremonier och kulturer. Föreningen är öppen för familjer, fysiska och juridiska personer.

Vi kallar alla Grandmothers och Grandfathers att komma till Rådsmöte i Stockholm! Mötet hedrar det samiska folket och alla ursprungsbefolkningar. Vi möts under fyra dagar för att värna och hedra jorden vi ärvde så att vi med kärlek och omsorg kan lämna över till de kommande generationerna.

11:e-14:e juli på Clarion Hotel Stockholm

Program 09.00-18.00 och kvällsaktiviteter
11:e juli Luftens dag, Människan i relation
12:e juli Jordens dag, Människan och naturen
13:e juli Vattnets dag, Människan och vattnet
14:e juli Eldens dag, Människan och kosmos

En del av programmet är att samlas vid elden 3 gånger om dagen där Grandmothers delar ceremonier från sina kulturer.

Pris: 1.750 SEK för alla 4 dagar.
500 SEK för dagsbiljett.
Speciellt program för barn och ungdomar 0 SEK
Biljetter bokas via ticnet.se
Källa: Auroras Ring

Senaste nyheter