Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Miljövänliga förpackningar av sockerrör till café & restaurang

https://www.klimatsmart.se/images/news/outofhome-pizza250x212.jpg

Nedbrytbara och miljövänliga produkter blir allt mer populära och marknadsledare inom det segmentet är svenska Duni med över 60 års erfarenhet inom området. De var först ut bland leverantörerna att börja med miljövänligare material och arbetar konstant med att utveckla nya metoder för en hållbar slutprodukt. Idag levererar Duni en grupp med fantastiska produkter under samlingsnamnet Ecoecho av materialet Bagasse från sockerrörsstjälkar, en naturlig biprodukt vid sockerproduktion. Tallrikarna och skålarna av Bagasse är inte bara miljövänliga, de är vackra också! 2015 vann Duni Red Dot Design Award och Golden A Design Award för Bagasse-serien. Presentera dina erbjudanden på ett mer hållbart sätt genom att servera maten i en miljövänlig salladsskål. Perfekt för miljösmarta caféer och salladsbarer. Duni har även en serie med komposterbara enfärgade servetter som både ser snygga, är nedbrytbara och håller bra kvalitet. Varför är pizzakartongen fyrkantig? Ett innovativt produktexempel från Duni är deras pizzakartong i nedbrytbara materialet Bagasse. Varför är egentligen pizzakartongen fyrkantig? I exempelvis England har man länge haft runda pizzakartonger, dock förpackade i sämre material, men på svenska marknaden ser det fyrkantigt ut. Kolla in den här riktigt schyssta runda pizzakartongen Duni tog fram för en kund i Tyskland. Skulle inte den höja upplevelsen och skapa unikitet hos vilken restaurang som helst? För mer information och beställning gå in på Outofhome.se eller ring 031-700 83 82.

NYHETSBREV

 

Kategorier

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Miljövänliga förpackningar av sockerrör till café & restaurang

2016-08-02
Miljövänlig rund pizzakartong
Nedbrytbara och miljövänliga produkter blir allt mer populära och marknadsledare inom det segmentet är svenska Duni med över 60 års erfarenhet inom området. De var först ut bland leverantörerna att börja med miljövänligare material och arbetar konstant med att utveckla nya metoder för en hållbar slutprodukt.

Idag levererar Duni en grupp med fantastiska produkter under samlingsnamnet Ecoecho av materialet Bagasse från sockerrörsstjälkar, en naturlig biprodukt vid sockerproduktion. Tallrikarna och skålarna av Bagasse är inte bara miljövänliga, de är vackra också! 2015 vann Duni Red Dot Design Award och Golden A Design Award för Bagasse-serien.

Presentera dina erbjudanden på ett mer hållbart sätt genom att servera maten i en miljövänlig salladsskål. Perfekt för miljösmarta caféer och salladsbarer.

Duni har även en serie med komposterbara enfärgade servetter som både ser snygga, är nedbrytbara och håller bra kvalitet.

Varför är pizzakartongen fyrkantig?

Ett innovativt produktexempel från Duni är deras pizzakartong i nedbrytbara materialet Bagasse. Varför är egentligen pizzakartongen fyrkantig? I exempelvis England har man länge haft runda pizzakartonger, dock förpackade i sämre material, men på svenska marknaden ser det fyrkantigt ut.

Kolla in den här riktigt schyssta runda pizzakartongen Duni tog fram för en kund i Tyskland. Skulle inte den höja upplevelsen och skapa unikitet hos vilken restaurang som helst?

För mer information och beställning gå in på Outofhome.se eller ring 031-700 83 82.

Senaste nyheter