Klimatsmart - genvägen till sköna gröna köp

Miljövänlig galaoutfit - Håret

https://www.klimatsmart.se/images/news/haar232x300.jpg

För er som följer oss på vår blogg kontinuerligt är det väl känt att vi var på Örebrogalan den 28:e februari med anledning av att Jens och Klimatsmart Sverige AB och därmed Ekosvensson blivit nominerad till årets miljöpris och dess utom var en bland tre finalister. (se tidigare blogg-inlägg). Jag vill här fortsätta att dela hur jag skapad en så miljövänlig galaoutfit som möjligt… Att göra en håruppsättning för en galafest trodde jag var nästan omöjligt utan starka sprejer och giftiga geléer. Jag ringde till min fantastisk ekofrisör Ann-Christin Martinsson på Naturligtvis Eco i Örebro och trotts att hon inte gjort fest-frisyrer på många år så lyckades jag övertala henne att prova. Jag valde en klassisk svinrygg och för att få volym åkte de vanliga hårrullarna och den gamla hårtorken fram. Jag kände mig som tagen ur en sextio/sjuttio-tals film. Sedan började Ann-Christin använda sina konstnärstalanger och till sin hjälp tog hon Ekologiskt hårgelé från Oxy och lika organiskt hårspray från Maria Åkerberg/Dermanord… Efter en stund under Ann-Christins magiska fingrar blev resultatet så här fantastiskt… och helt giftfritt! Tack Ann-Christin Martinsson på Naturligtvis Eco för att du tog dig tid att experimentera fram denna vackra och helt giftfria galafrisyren! Se flera bilder i blogginlägget. Gita Ljunggren Ekosvensson.se Ekosvensson är ett projekt som utforskar och inspirerar kring hur man som en helt vanlig familj i ett helt vanligt hus kan leva mer miljövänligt och klimatsmart. Läs mer på www.ekosvensson.se.

Redaktör:
Jens Ljunggren

Dela på Facebook

Miljövänlig galaoutfit - Håret

2013-03-13
Så här blev det bakifrån.
För er som följer oss på vår blogg kontinuerligt är det väl känt att vi var på Örebrogalan den 28:e februari med anledning av att Jens och Klimatsmart Sverige AB och därmed Ekosvensson blivit nominerad till årets miljöpris och dess utom var en bland tre finalister. (se tidigare blogg-inlägg). Jag vill här fortsätta att dela hur jag skapad en så miljövänlig galaoutfit som möjligt…

Att göra en håruppsättning för en galafest trodde jag var nästan omöjligt utan starka sprejer och giftiga geléer. Jag ringde till min fantastisk ekofrisör Ann-Christin Martinsson på Naturligtvis Eco i Örebro och trotts att hon inte gjort fest-frisyrer på många år så lyckades jag övertala henne att prova.

Jag valde en klassisk svinrygg och för att få volym åkte de vanliga hårrullarna och den gamla hårtorken fram. Jag kände mig som tagen ur en sextio/sjuttio-tals film. Sedan började Ann-Christin använda sina konstnärstalanger och till sin hjälp tog hon Ekologiskt hårgelé från Oxy och lika organiskt hårspray från Maria Åkerberg/Dermanord…

Efter en stund under Ann-Christins magiska fingrar blev resultatet så här fantastiskt… och helt giftfritt! Tack Ann-Christin Martinsson på Naturligtvis Eco för att du tog dig tid att experimentera fram denna vackra och helt giftfria galafrisyren! Se flera bilder i blogginlägget.

Gita Ljunggren
Ekosvensson.se

Ekosvensson är ett projekt som utforskar och inspirerar kring hur man som en helt vanlig familj i ett helt vanligt hus kan leva mer miljövänligt och klimatsmart. Läs mer på www.ekosvensson.se.

Naturligtvis Eco i Örebro: naturligtviseco.se/
Maria Åkerberg/Dermanord: www.dermanord.se/content/

Senaste nyheter